Hrvatska dobila prvi Run Friendly hotel

LifeClass Terme Sveti Martin prvi je Run friendly hotel u Hrvatskoj, ali i u Europi. Inicijativa za podizanje kvalitete usluge za milijune trkača diljem svijeta krenula je od Berislava...

LifeClass Terme Sveti Martin prvi je Run friendly hotel u Hrvatskoj, ali i u Europi.

Inicijativa za podizanje kvalitete usluge za milijune trkača diljem svijeta krenula je od Berislava Sokača i njegovog tima iz projekta Run Croatia. Cilj projekta je organizacija utrka visokog standarda, ali i prodaja doživljaja, tj. promocija hrvatske turističke ponude – osim sunca i mora.

Kako se trčanjem u EU redovito bavi preko 50 milijuna ljudi, a njihova godišnja potrošnja se procjenjuje na 9.6 milijardi eura, sasvim je logičan fokus na trkače, pogotovo u pred i posezoni. Ovu inicijativu prvi su prepoznali oni koji jako dobro znaju da današnjem turistu treba ponuditi mnogo više od onoga što se nudilo prethodnih godina – oni sa sjevera Hrvatske, koji su već sad glavni generator kontinentalnog turizma u Hrvatskoj – LifeClass Terme Sveti Martin.

Uvođenje Run friendly koncepta u naše poslovanje nastavak je naše želje da brendiramo resort u pravcu Healthness resorta koji kod svojih gostiju potiče zdraviji stil života kroz fizičke aktivnosti, lokalnu hranu i kultivaciju uma. Nakon što smo prvi u Hrvatskoj zaslužili Bike hotel certifikat, iznimno nam je drago da smo prvi hotel u svijetu s Run friendly certifikatom, osiguravajući strastvenim trkačima, ali i početnicima, sve Run firendly usluge tijekom cijele godine. Veselimo se svakom kilometru koji se otrči u Međimurju.” istaknuo je generalni direktor Termi, Branimir Blajić, koji je i sam strastveni sportaš te inicijator mnogih sportskih događanja u okolici. 

Među prodajnim paketima tako ćete naići i na RUN paket koji je u ovom Healthness resortu u potpunosti prilagođen svim potrebama trkača. Uključuje visoko kvalitetnu majicu, mapu za trčanje, različite ture za trčanje – od početnika do naprednog programa, zdravu ponudu pića i hrane u mini baru, energy barove, late checkout, posebni program masaža i nimalo manje važno, savršenstvo netaknute prirode, idealno za aktivni boravak na otvorenom.

Cilj projekta je omogućiti platformu za trkače kao dodanu vrijednost hotelima kroz labeling, a vizija nam je da Hrvatska bude prva zemlja u svijet koja će imati platformu za run friendly paket” ističe Berislav Sokač iz Run Croatia te dodaje kako su napravili knjigu standarda i know how za certificiranje hotela kao Run Friendly te kako imamo priliku postaviti novi standard na turističkoj karti svijeta.

No, Run Croatia koncept je puno šira priča, koja uključuje cijeli Run Friendly Eco sustav s raznim partnerima, od poliklinika, restorana, banaka itd… Širu priču o cijelom Run Friendly koncpetu pročitajte dolje u prilogu.

Povezana vijest: BERISLAV SOKAČ, RUN CROATIA: U Hrvatsku želim dovesti dio od 50 milijuna trkača u Europi

 

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN