Hrvatska dobiva nove kamping menadžere

U veljači 2021. godine, održati će se po peti put jedinstveni program cjeloživotnog obrazovanja za buduće kamping menadžere koji se provodi pod nazivom “Menadžment kamping resorta”.  Više od 120 polaznika...

U veljači 2021. godine, održati će se po peti put jedinstveni program cjeloživotnog obrazovanja za buduće kamping menadžere koji se provodi pod nazivom “Menadžment kamping resorta”

Više od 120 polaznika u prethodne četiri godine obrazovalo se na Fakultetu za Menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji ( FTHM ), koji su danas uspješni nositelji razvoja održivog kamping turizma u svojim destinacijama. Među polaznicima su redovito i budući investitori u kampove i glamping naselja te poduzetnici u kamping turizmu.

Interes za program imaju i proizvođači kamp kućica i kamp opreme koji redovito šalju svoje čelne djelatnike na ovu jedinstvenu edukaciju i u Hrvatskoj, ali i izvan nje, navodi dekanica Fakultetu za Menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji Sandra Janković te dodaje kako su se u posljednjoj generaciji, polaznicima iz Hrvatske prvi puta pridružili i polaznici iz Slovenije – njih 5.

Cjeloživotno obrazovanje u turizmu i ugostiteljstvu jedan je od strateških ciljeva našeg fakulteta te želimo znanje, resurse i iskustvo institucije ugraditi ne samo kroz različite studije,  već i takve programe koji će pomoći razvoju znanja i karijera djelatnika u ugostiteljstvu i turizmu kroz čitav radni vijek”, navodi Janković te ističe kako online izvođenje programa otvara daljnje puteve internacionalizacije programa.

Polaznici stječu certifikat  i 10 ECTS bodova, a Kamping udruženje Hrvatske dodatno nagrađuje najboljeg polaznika besplatnim vikendom u mobilnoj kućici u kampu 5*.

Voditeljica programa Josipa Cvelić Bonifačić ističe kako su posebno ponosni na činjenicu da su polaznici ovog programa uspješni menadžeri u najboljim kampovima, ali i brojni poduzetnici i investitori koji su nakon obrazovanja o kamping menadžmentu otvorili više kvalitetnih kampova 4* i 5* u Hrvatskoj. “Želimo da kamping menadžeri budu nositelji  kvalitete, ali i dionici održivog razvoja u svojoj destinaciji”.

Program počinje 15.02. i traje do 25.02. dok će se terenska nastava održati u kampu 5* u travnju. Više informacija potražite o programu cjeloživotnog obrazovanja “Menadžment kamping resorta” potražite OVDJE

Foto: Kamping udruženje Hrvatske, Kamp Polidor

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN