Hrvatska ponuda predstavljena na sajmu Los Angeles Travel and Adventure Show

Foto: Facebook / Izvor: HTZ

Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice New York je, u suradnji s TZ Grada Zagreba, predstavilo je turističku ponudu Hrvatske na sajmu Los Angeles Travel and Adventure Show, najvećem B2C turističkom sajmu na zapadnoj obali SAD-a, a koji se ove godine održao 24. i 25. veljače 2018. u Los Angeles Convention Centeru.

Od predstavnika turističkog gospodarstva Hrvatske na sajmu je izlagala Katarina Line, a prisustvovalo je i nekoliko partnera koji su sudjelovali na Sell Croatia radionici održanoj u Los Angelesu dva dana prije početka sajma – Obzor Holidays, Tureta Travel, Expedia-travel, Pointers Travel DMC, Nautika Centar Nava, MYS Yachting, Le Meridien Lav, Hotel Dioklecijan i DMK Vall 042.

Sajam je zabilježio veliku posjećenost pa je tako više od 35.000 posjetitelja imalo priliku razgledati ponude više od 500 turističkih kompanija i organizacija iz cijelog svijeta, odnosno dobiti informacije o više od 350 destinacija, ističu iz HTZ-a te dodaoju kako osim brojnih turoperatora, turističkih agencija, kruzing kompanija i hotelijera, sajam je privukao i brojne novinare, blogere te produkcijske kompanije.

U sklopu bogatog programa sajma predavanja su održali poznati predavači (celebrity travel speakers), kao što su Rick Steves, Samantha Brown i Pauline Frommer. Sajam je također nudio mogućnost upoznavanja s novim poslovnim partnerima, novinarima i blogerima, novosti iz industrije, ali i program na tri pozornice – Travel Channel Theater, Destination Theater, Savvy Traveler Theater koji uključuje raznolike kulturne i kulinarske izvedbe i prezentacije te interakciju s posjetiteljima odnosno potencijalnim turistima.


Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN