Prvi put organizira se poslovna radionica Sell Croatia u Australiji

Hrvatska turistička zajednica, u suradnji sa Slovenskom turističkom organizacijom, po prvi put organizira poslovne radionice na tržištu Australije. Prezentacija Hrvatske i Slovenije te poslovna radionica „Experience Croatia, Feel Slovenia“ održat...

Hrvatska turistička zajednica, u suradnji sa Slovenskom turističkom organizacijom, po prvi put organizira poslovne radionice na tržištu Australije. Prezentacija Hrvatske i Slovenije te poslovna radionica „Experience Croatia, Feel Slovenia“ održat će se 2. srpnja u Melbourneu, odnosno 4. srpnja u Sidneyju.

Zašto Australija? Iz HTZ-a ističu kako je s ovog tržišta tijekom prošle godine u Hrvatskoj ostvareno oko 243.000 dolazaka te više od 745.000 noćenja što predstavlja rast od 15 posto u dolascima i 12 posto u noćenjima u odnosu na 2017. godinu. 

Uzevši u obzir da se radionice organiziraju po prvi put na velikom australskom tržištu, poziv za sudjelovanjem na radionicama upućujemo svim partnerima s kojima surađujemo na sajamskim nastupima i radionicama, ali i svim onim subjektima koji prepoznaju potencijale naše zemlje na tržištu Australije“, poručio je direktor HTZ-a Kristjan Staničić.

Subjekti zainteresirani za sudjelovanjem na radionicama u Melbourneu i Sidneyju moraju ispuniti ON-LINE prijavnicu do 20. svibnja 2019. godine.

Sell radionice

Poslovne radionice pod nazivom „Sell Croatia“ (B2B workshop) održavaju se između hrvatskih turističkih subjekata i stranih partnera. Karakteristično za koncept „Sell Croatia“ jest održavanje na emitivnim tržištima.

Glavni ciljevi su susreti predstavnika hrvatskog turističkog gospodarstva (hotelijersko-turističke tvrtke, putničke agencije i DMC-a) s inozemnim partnerima te poslovni sastanci s partnerima i pregovori o kupnji usluga i/ili paketa.

Popis svih Sell radionica pogledajte OVDJE

Naslovna fotografija: Pexels.com

Vijesti: