HTZ poziva poslovne subjekte na radionicu Sell Croatia New York

Predstavništvo HTZ-a za Sjevernu Ameriku, 28. siječnja 2023., organizira poslovnu radionicu za hrvatske i američke partnere na sajmu New York Travel Adventure Show

Autor:  HrTurizam Promo

21. prosinca 2022.

Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice za Sjevernu Ameriku organizira poslovnu radionicu za hrvatske i američke partnere u New Yorku za vrijeme trajanja sajma New York Travel Adventure Show 28. i 29. siječnja 2023. te poziva zainteresirane hrvatske poslovne subjekte da se prijave online na POVEZNICI i to najkasnije do petka, 30. prosinca 2022. godine ili do popunjenja mjesta.

Moguće je sudjelovanje do 25 poslovnih subjekata iz Hrvatske. Svi izlagači koji su zakupili štand ili pult u sklopu Hrvatskog paviljona, imaju prednost prilikom prijave na poslovnu radionicu, ali uz obvezno procesuiranje elektronske prijave najkasnije do 23. prosinca 2022. Svim sudionicima, HTZ će osigurati ulaznicu za sajam tijekom oba dana održavanja sajma.

Na pojedinu radionicu mogu se prijaviti maksimalno dva sudionika iz istog poslovnog subjekta. Prijava upućena emailom ili telefonom predstavništvu nije važeća. Eventualna pitanja vezana uz administriranje prijava možete uputiti na workshop@htz.hr, a pitanja vezana uz organizaciju radionice na info.us@croatia.hr.

PROGRAM RADIONICE:
Subota, 28. siječnja 2023.
09:00 – 09:30 registracija sudionika, buffet doručak i networking
09:30 – 09:45 pozdrav direktora HTZ-a i kratka prezentacija direktorice predstavništva
09:45 – 11:30 poslovna radionica uz "speed dating" raspored

Očekuje se sudjelovanje najmanje 80 američkih putničkih agencija i savjetnika za putovanja, a popis finalno registriranih bit će dostavljen prijavljenim hrvatskim sudionicima do 20. siječnja 2023. Zbog velikog broja američkih partnera koji se očekuju na radionici i nemogućnosti da se hrvatski sudionici upoznaju sa svima unutar vremena predviđenog za trajanje radionice, Hrvatska turistička zajednica će svim sudionicima tijekom oba dana trajanja sajma staviti na raspolaganje prostor za sastanke u sklopu Hrvatskog paviljona, bez naknade.

Minimalan broj sudionika radionice je 15 poslovnih subjekata prijavljenih u zadanom roku 30. prosinca, a HTZ ne naplaćuje kotizaciju za sudjelovanje na poslovnoj radionici. Više informacija o navedenoj poslovnoj radionici možete doznati na POVEZNICI.

Izvor: HTZ

Autor:  HrTurizam Promo

21. prosinca 2022.