Ikador Luxury Boutique Hotel & Spa postao član Moët & Chandon Privilege Cluba

Najluksuzniji boutique hotel na Jadranu, Ikador Luxury Boutique Hotel & Spa iz Lovrana potpisao je ekskluzivni ugovor o partnerstavu s francuskom šampanjskom kućom Moët & Chandon. Suradnja s grupacijom...

Najluksuzniji boutique hotel na Jadranu, Ikador Luxury Boutique Hotel & Spa iz Lovrana potpisao je ekskluzivni ugovor o partnerstavu s francuskom šampanjskom kućom Moët & Chandon.

Suradnja s grupacijom Moët Hennessy i jednom od najpoznatijih šampanjskih kuća Moët & Chandon, prirodni je nastavak Ikadorovog koncepta kojim kreira jedinstvene doživljaje za svoje goste i posjetitelje.

Postati članom Moët & Chandon Privilege Cluba pošlo je za rukom tek nekolicini lokacija u svijetu, što dodatno govori o strogom procesu selekcije i vrhunskim standardima kvalitete koje su hotel Ikador i njegov restoran Nobilion uspjeli zadovoljiti.

Filozofija Moët & Chandon Privilege Cluba nastala je duboko pod ulicama francuskog Épernaya, među čuvenim 28 kilometara dugim krednim podrumima. Mjesto je to gdje generacije glavnih podrumara (chef de Cave) strogo čuvaju ključeve privatnih galerija u kojima počivaju najrjeđe i najcjenjenije kolekcije Grand Vintage šampanjaca. Od rijetkih, nikad prije objavljenih berbi, do magnuma i jeroboama, ova ekskluzivna selekcija dostupna je samo šačici najpoznatijih svjetskih restorana, te sada, prvi puta i hrvatskoj publici. 

Ikadorov restoran Nobilion može se tako pohvaliti selekcijom vrlo rijetkih primjeraka iz Moët & Chandon Grand Vintage kolekcija, otvarajući tako vrata jednoj sasvim novoj razini gastro-enološkog iskustva. Uz Moët & Chandon, posjetitelji Nobiliona također mogu uživati i u drugim raritetima ove poznate grupacije, poput onih iz šampanjskih kuća Dom Perignon i Krug, kao i u ekskluzivnim primjercima Hennessy cognaca.

Ikador Luxury Boutique Hotel & Spa svoja je vrata otvorio u proljeće 2019. godine, te se već tada mogao pohvaliti članstvom u renomiranoj hotelskoj asocijaciji Leading Hotels of the World, ali i nizom pomno odabranih, svjetski poznatih partnera kojim uspješno promiču ne samo Opatijsku Rivijeru, već i cijelu Hrvatsku kao destinaciju luksuza i vrhunskog hedonizma.

Ikador ima 16 smještajnih jedinica ( 9 dvokrevetnih soba, 7 suiteva ) te je kategoriziran s 5*.

Foto: Ikador

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN