Iliriji iz Biograda na Moru dodijeljen certifikat halal kvalitete

Iliriji d.d., turističkoj kompaniji iz Biograda na Moru, dodijeljen je certifikat halal kvalitete za implementaciju norme halal sustava upravljanja kvalitetom u dijelu pripremanja i pružanja usluge hrane i pića...

Iliriji d.d., turističkoj kompaniji iz Biograda na Moru, dodijeljen je certifikat halal kvalitete za implementaciju norme halal sustava upravljanja kvalitetom u dijelu pripremanja i pružanja usluge hrane i pića i smještaja za čak tri turistička objekta: Hotel Adriatic, restoran „Marina Kornati“, event brod „Nada“, ploveći kongresni centar veličine 35m i kapaciteta 180 osoba sa cjelovitim restoranom, kuhinjom i barom, i Ražnjevića dvore AD 1307., prvi difuzni hotel u Republici Hrvatskoj.

Goranu Ražnjeviću, predsjedniku Uprave Ilirije d.d., halal certifikat uručen je od strane gospodina Aldina Dugonjića, rukovoditelja Centra za certificiranje halal kvalitete Islamske zajednice u Hrvatskoj. Gospodin Goran Ražnjević istaknuo je da implementacija standarda halal kvalitete predstavlja dugoročnu strategiju i politiku Ilirije d.d. i njenu opredjeljenost prema kontinuiranom unaprijeđenju kvalitete u dijelu cjelokupne usluge kompanije na razini svih njenih sektora, čemu u prilog govori i današnji događaj, jer dostizanje visokih standarda halal kvalitete, dokaz je Ilirijine spremnosti i opredjeljenosti ka izvrsnosti usluge i prilagodbe zahtjevima turističkog tržišta koji Hrvatsku u sve većem broju prepoznaju kao atraktivnu turističku destinaciju.

Predstavlja nam zadovoljstvo da danas dodijeljujemo halal certifikat za prvi hotel u srednjoj Dalmaciji čime se dodatno obogaćuje turistička ponuda ovoga kraja. Prepoznatljivost Hrvatske na halal tržištu svakim danom je sve veća i zasigurno daljnjim povećanjem infrastrukture otvaraju se mogućnosti još boljeg pozicioniranja na tržištu. U Hrvatskoj se halal certifikatom zasad može pohvaliti tridesetak ugostiteljsko-hotelskih objekata i šest putničkih agencija, a Ilirija d.d. je upravo jedan od njih. „ – izjavio je gospodin Dugonjić, rukovoditelj Centra za certificiranje halal kvalitete.

Implementacijom norme halal sustava upravljanja kvalitetom koja se provodila istovremeno u četiri objekta unutar kompanije, koji su različiti po karakteru ponude i usluge, podrazumijevalo je i istovremeno i edukaciju naših zaposlenika, prilagodbu procesa pripreme i pružanja hrane i pića sukladno halal standardima kao i povezivanje sa certificirani dobavljačima stoga dodijela certifikata, kao i kontinuirana opredjeljenost unaprijeđenju kvalitete naših usluge i proizvoda, dokaz je naše spremnosti prilagodbi specifičnih željama, zahtjevima i standardima gostiju.

 

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN