Irundo osigurava besplatni smještaj za sve zdravstvene djelatnike u samoizolaciji

Irundo, tvrtka koja se bavi iznajmljivanjem apartmana, u suradnji s vlasnicima stanova, organizira besplatan smještaj zdravstvenim djelatnicima koji u ovim teškim vremenima, zbog prirode posla moraju biti u samoizolaciji....

Irundo, tvrtka koja se bavi iznajmljivanjem apartmana, u suradnji s vlasnicima stanova, organizira besplatan smještaj zdravstvenim djelatnicima koji u ovim teškim vremenima, zbog prirode posla moraju biti u samoizolaciji.

U našim najtežim trenucima (ne) poslovanja kada su svi naši apartmani prazni, došli smo na ideju da potpunu poslovnu neaktivnost iskoristimo te da budemo humanitarno aktivni, istaknuo je Igor Kordić, suvlasnik Irunda, te dodao kako su stoga odlučili svim zdravstvenim djelatnicima, a ovisno o mogućnostima i njihovim kapacitetima, ponuditi smještaj za vrijeme njihove samoizolacije.

Želimo aktivno sudjelovati u borbi protiv pandemije te pomoći zdravstvenim djelatnicima da se lakše nose s ovom iznimno zahtjevnom situacijom kako bi zaštitili svoje obitelji od daljnjeg prijenosa virusa“ naglašava Kordić.

Tako Irundo uz punu podršku vlasnika stanova, koje inače iznajmljujemo kao apartmane za turiste, omogućava zdravstvenim djelatnicima da svoje obvezno vrijeme samoizolacije provedu u Irundo apartmanima u kojima će imati puni komfor kako bi im vrijeme u samoizolaciji što lakše i brže prošlo. 

Vlasnici integralnog hotela Irundo (ZigZag Apartmani ) Igor Kordic i Tomislav Zovko. Photo: Petar Glebov/PIXSELL

Najvažniji, a pritom najugroženiji su doktori i svi ostali zdravstveni djelatnici koji prema propisanim mjerama sigurnosti moraju svakih dva tjedna biti u samoizolaciji. Ovo je naš mali doprinos zajednici u kojoj živimo i radimo, a ovakva teška vremena dodatno nas obvezuju na solidarno i društveno odgovorno ponašanje. Našim primjerom želimo potaknuti i sve ostale koji su u mogućnosti ponuditi prazne stanove za samo izolaciju i omogućiti da se što veći broj stanova osigura zdravstvenim djelatnicima.” zaključio je Tomislav Zovko (suvlasnik Irunda).

Na pitanje kako su se prilagodili situaciji oko korona virusa, Kordić ističe kako njihove apartmane detaljno dezinficiraju profesionalnim sredstvima, prije i nakon svakog gosta, te ih stalno provjetravju. “Naše osoblje za čišćenje apartmana ima detaljne upute kako postupati prilikom ulaska/izlaska u apartmane, a sama kretanja i interakcije svih naših zaposlenika smo sveli na minimum i komunikaciju rješavamo pomoću tehnologije. Također, potpuno smo digitalizirani tako da svaki gost u naše apartmane može ući samostalno kako bi u izbjegli bilo kakve međuljudske kontakte” ističe Kordić te zaključuje kako uz sve mjere dezinfekcije, gostima nude i mogućnost organizacije dostave hrane i svih ostalih potrepština kako ne bi morali obilaziti dućane. 

Za kraj iz Irundo-a pozivaju sve zdravstvene djelatnike iz Zagreba da im se jave na dole navedene kontakte. 

Igor Kordić
igor@irundo.com
+385 91 3873 026

Tomislav Zovko
tomislav@irundo.com
+385 98 9213 537

Vanja Hanić
vanja@irundo.com
+385 99 2604 275

Također, iz Irundo-a pozivaju i druge privatne iznajmljivače iz Zagreba da im se priključe akciji, kako bi svi zajedno osigurali što veći broj smještaja zdravstvenim djelatnicima, te im tako bar malo olakšali situaciju

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN