Istra Inspirit doživljaj ‘Morganovo blago’ održava se u Dvigradu

Kada pričamo o pričanju priče u turizmu, projekt Istra Inspirit je upravo pravi primjer storytellinga u turizmu i kako kvalitetnim sadržajem, doživljajem i pričom brendirati turističku destinaciju. Upravo jedan...

Kada pričamo o pričanju priče u turizmu, projekt Istra Inspirit je upravo pravi primjer storytellinga u turizmu i kako kvalitetnim sadržajem, doživljajem i pričom brendirati turističku destinaciju.

Upravo jedan od najdinamičnijih Istra Inspirit doživljaja ‘Morganovo blago’, održava se u Dvigradu od 2014. godine, ujedno jedan od najprodavanijih Istra Inspirit doživljaja na programu je ovog utorka, 19.07. u 19.30 sati.

Posjetitelji će imati priliku otkriti gdje se skriva blago tajanstvenog kapetana Henrija Morgana te uživati u nezaboravnom mjuziklu uz vesele zvuke gusarskih pjesama u čarobnom ambijentu srednovjekovnog Dvigrada. Nakon Dvigrada, Istra Inspirit vraće se i na ostale poznate lokacije s doživljajima  ‘Crispo’ u Medulinu, 26.07., ‘Vještica Mare’ u Svetvinčentu, 3.08., ‘Vodnjanske štorije 2 / Dignano si racconta 2′ u Vodnjanu, 10.08., ‘Rogovi ili volovi? Questioni di corna’ u Balama, 16.08, te ‘Iustitia’ u Poreču, 18.08.2016. Više informacija o projektu kao i info o ulaznicama za doživljaj Morganovo blago možete potražiti na http://www.istrainspirit.hr/ te na Facebook stranici: https://www.facebook.com/istrainspirit/.

Više o cijelom konceptu Instra Inspirit-a pročitajte u razgovoru s Morenom Milevoj, voditeljicom marketinga i odnosa s javnošću projekta Instra Inspirit

Untitled-2

 

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN