Iz EU osigurano 304 milijuna kuna za hotele

Ministarstvo poduzetništva i obrta objavilo je natječaj „Podrška razvoju MSP u turizmu povećanjem kvalitete i dodatne ponude hotela„ za male i srednje poduzetnike u turizmu s ciljem povećanje kvalitete...

Ministarstvo poduzetništva i obrta objavilo je natječaj „Podrška razvoju MSP u turizmu povećanjem kvalitete i dodatne ponude hotela„ za male i srednje poduzetnike u turizmu s ciljem povećanje kvalitete i dodatne ponude hotela.

Poziv je namijenjen MSP-ima kako bi se potaknule investicije u početna ulaganja povezana s izgradnjom novih, proširenjem kapaciteta i/ili povećanjem kvalitete postojećih hotela koji će po završetku investicije ispuniti minimalne uvjete i uvjete za kategoriju 3, 4 ili 5 zvjezdica jedne od sljedećih vrsta ugostiteljskih objekata iz skupine hoteli: hotel, aparthotel, turističko naselje, hotel baština ili difuzni hotel, uključujući diversifikaciju ponude hotela na usluge koje hotel prethodno nije nudio, a s ciljem produljenja turističke sezone i podizanja konkurentnosti MSP-a u turizmu.

Bespovratna sredstva dodjeljivat će se putem trajno otvorenog Poziva na dostavu projektnih prijava odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava u ukupnoj vrijednosti 304.000.000,00 kuna. Prijave na natječaj primat će se od 16. studenog 2015. do 31. prosinca 2016., odnosno do iskorištenja sredstava.

Više informacija o natječaju na www.strukturnifondovi.hr

Povezane vijesti: