Izabrana nova direktorica predstavništva HTZ-a u Londonu i PR agencija za međunarodno tržište

Na 50. sjednici Turističkoga vijeća, donesene su odluke o odabiru PR agencije za suradnju u 2019. godini te je imenovana nova direktorica predstavništava Hrvatske turističke zajednice u Velikoj Britaniji...

Na 50. sjednici Turističkoga vijeća, donesene su odluke o odabiru PR agencije za suradnju u 2019. godini te je imenovana nova direktorica predstavništava Hrvatske turističke zajednice u Velikoj Britaniji sa sjedištem u Londonu. 

Tako će u naredne četiri godine promocijom Hrvatske na području Velike Britanije upravljati Darija Reić koja je dio profesionalnog iskustva stekla radeći u turističkoj zajednici Hong Konga i TUI-ju, jednom od najvećih svjetskih turoperatora. 

Tom prilikom ministar turizma Gari Cappelli je istaknuo: „Novu direktoricu predstavništva HTZ-a u Londonu očekuje izazovan posao daljnjeg pozicioniranja naše zemlje na britanskom tržištu s kojeg smo tijekom protekle dvije godine ostvarili rast turističkog prometa od 35 posto, i na kojem kontinuirano provodimo različite promotivne aktivnosti.” 

Direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić rekao je kako vjeruje da će novoizabrana direktorica Predstavništva HTZ-a u Londonu svojim radom i angažmanom opravdati povjerenje na tržištu Velike Britanije koje sve značajnije participira u ukupnim rezultatima hrvatskog turističkog prometa.

Britanska agencija Hills Balfour zadužena za izradu i implemetaciju PR strategije HTZ-a

U cilju kvalitetnije promocije hrvatske turističke ponude na domaćem i inozemnim tržištima velika pozornost pridaje se komunikaciji s ključnim javnostima pri čemu podršku radu Hrvatske turističke zajednice pružaju i ovlaštene PR agencije, ističu iz HTZ-a pri donošenju odluke o odabiru PR agencije za međunarodno tržište.

Do kraja godine, za izradu i implementaciju PR strategije te provođenje međunarodnih PR aktivnosti iz područja odnosa s medijima, društvenih medija i online komunikacije te događanja i PR projekata za HTZ na trinaest emitivnih tržišta, odgovorna će biti agencija iz UK-a, Hills Balfour.

Agencije Hills Balfour u popisu svojih klijenata navodi razne globalne turistike destinacije, od USA, Čile, Dubai, Qatar, Beč, Las Vegas itd…

POVEZANA VIJEST:

POPIS NOVIH DIREKTORA / ICA PREDSTAVNIŠTVA HTZ-A U INOZEMSTVU

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN