Izdano novo izdanje besplatnog turističkog vodiča za Međimurje

S ciljem informiranja posjetitelja, izdan je besplatni turistički vodič Međimurje u kojem su već treću godinu zaredom sakupljene najnovije i najkorisnije informacije o ovoj županiji. Sadrži važne brojeve telefona...

S ciljem informiranja posjetitelja, izdan je besplatni turistički vodič Međimurje u kojem su već treću godinu zaredom sakupljene najnovije i najkorisnije informacije o ovoj županiji. Sadrži važne brojeve telefona i ostale praktične informacije te upoznaje čitatelja s najvažnijim atrakcijama međimurskih popularnih destinacija., a osim u print izdanju dostupan je i online.

Međimurje je postalo najpopularnijom kontinentalnom destinacijom u Hrvatskoj, a brojne prirodne ljepote, kulturne atrakcije, razna događanja i oživljena tradicija razlog su što se Međimurju svaki posjetitelj rado vrati te bilježi konstantan broj posjetitelja svake godine. „Uz razne atrakcije i sadržaje u Međimurju koje imamo i nudimo, dodamo li tome gostoprimstvo i ljubaznost domaćina o kojoj se nadaleko proširila riječ, dobit ćete pravo turističko iskustvo. Upravo to je krajnji cilj i smjer u kojem se Međimurska županija nastoji kretati i u tome uspijeva“ ističu iz TZ Međimurske županije te dodaju kako listajući vodič, turisti mogu odabrati način na koji se želi provesti aktivni odmor, događaj koji želi posjetiti ili odlučiti koju instituciju će posjetiti.

Vodič je izdan u suradnji s LifeClass Termama Sveti Martin, Turističkom zajednicom Međimurske županije, Turističkim zajednicama općina Sveti Martin na Muri, Nedelišće, Štrigova i Prelog, a dostupan je na hrvatskom i njemačkom jeziku. Može se ga besplatno preuzeti s interneta i u tiskanom obliku u turističkim zajednicama diljem županije te u LifeClass Termama Sveti Martin.

 

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN