Jelena Holenko – glavna “lisica” i ambasador našeg turizma

Biti turistički vodič je velika čast, ali i odgovornost, jer po samoj definiciji turistički vodiči su ambasadori hrvatskog turizma. Turistički vodiči pričaju priče o destinacijama, oni su dobar duh...

Biti turistički vodič je velika čast, ali i odgovornost, jer po samoj definiciji turistički vodiči su ambasadori hrvatskog turizma.

Turistički vodiči pričaju priče o destinacijama, oni su dobar duh destinacije koji znaju i pričaju lokalne priče kojih nema u turističkim brošurama. Oni su pripovjedači priča, prodaju emocije i doživljaje.

Prošli tjedan u Zagrebu je održano deseto izdanje TEDxZagreba, ovaj put tematskog naziva TWISTER. A upravo jedna od predavačica bila je Jelena Holenko, jedna od naših najboljih turističkih ambasadora i turistički vodič ili pripovjedač priča, koja priča priču o Gorskom kotaru.

Upoznajte Jelenu i kako se priča priča u turizmu. Kako uvodno ističe Jelena Holenko, njezin teren nije pozornica, nego šumski put gdje poprima alter ego – lisice. Lisice koja vas prima u njezin dom i ludu avanturu.

Pogledajte priču…

Ako želite upoznati naše zeleno srce Hrvatske, ako želite da vaši gostu budu oduševljeni, onda svakako preporučujem da Gorski kotar upoznate s dušom i ambasadoricom Gorskog kotara – Jelenom Holenko aka Lynx and Fox.

Bilo da ste turistička agencija, grupa ili individualci i ako planirate lutanje po Zelenom srcu Hrvatske – trebate Jelenu u ekipi. Doživljaj i priča su zajamčeni, a upravo Jelena je jedan od najboljih primjera kako su turizam ljudi i kako se u turizmu pričaju priče.

Povezane vijesti: