Karlovački ugostitelji pozivaju: Dođite na pivo u Karlovac

TZ grada Karlovca predstavila je danas na konferenciji za medije u Karlovcu aktivnost koju provodi zajedno s karlovačkim ugostiteljima pod nazivom „Na pivo u Karlovac“,o kojoj smo nedavno pisali....

TZ grada Karlovca predstavila je danas na konferenciji za medije u Karlovcu aktivnost koju provodi zajedno s karlovačkim ugostiteljima pod nazivom „Na pivo u Karlovac“,o kojoj smo nedavno pisali.

Karlovac je tradicionalna pivska destinacija, a ovaj pivski događaj nastavak je brendiranja Karlovca kao kvalitetne gastronomske destinacije koje je započelo još u lipnju predstavljanjem ponude karlovačkih restorana.

Pozivu na suradnju odazvalo se 15 ugostiteljskih objekata koji su istaknuti u ovoj promotivnoj akciji. Ugostitelji su pripremili bogatu ponudu piva, glazbene nastupe, kvizove, popuste, a akcija traje od 21. 8. do 4. 9. 2020.

U ovom trenutku u našem gradu imamo u trajnoj ponudi 23 specijaliteta s pivom, što slatkih što slatkih jela. Uz 9 restorana imamo i 15 kafića koji su nam se pridružili. Oni nude oko 30 različitih zabavnih i glazbenih programa u naredna dva tjedna koliko će trajati ova promotivna akcija ”Na pivo u Karlovac”. Drugu godinu za redom izložba na temu piva bit će u prostoru TIC-a na Korzu, druga će biti u Paviljonu Katzler. A treća, nova, virtualna izložba u organizaciji Aquatike i KaFotke izjavila je direktorica TZ grada Karlovca Marina Burić izjavila je ovom prilikom.

Ponuda pivskih menija u restoranima odlično je prihvaćena te je promotivna kampanja „Na pivo u Karlovac“ bila logičan nastavak suradnje s ugostiteljima.

Popis svih kafića i resotrana koji sudjeluju u ovom projektu saznajte OVDJE

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN