Klaster zdravstvenog turizma Kvarnera postao je finalistom IMTJ Medical Travel Awards 2020

Klaster zdravstvenog turizma Kvarnera postao je finalistom na IMTJ Medical Travel Awards 2020. godine u kategoriji za klaster zdravstvenog i medicinskog turizma godine. “Upravo je to potvrda kako Klaster...

Klaster zdravstvenog turizma Kvarnera postao je finalistom na IMTJ Medical Travel Awards 2020. godine u kategoriji za klaster zdravstvenog i medicinskog turizma godine.

Upravo je to potvrda kako Klaster izvršava svoju misiju, osiguravajući još bolji razvitak ponude zdravstvenog turizma naše regije i pozicionirajući se na europskoj karti destinacija zdravstvenog turizma” ističu iz Klastera.

IMTJ Medical Travel Summit jedna je od najvećih konferencija o zdravstvenom turizmu na svijetu koja svake godine okuplja više od 350 vodećih zdravstveno-turističkih stručnjaka.

Podsjećamo kako je Klaster 2016., nakon nepune dvije godine djelovanja, osvojio svoju prvu IMTJ nagradu u kategoriji „Zdravstveni i medicinsko-turistički klaster godine“, dok je 2018. u istoj kategoriji ušao u finale uz Malaysia Healthcare Travel Council i Gran Canaria SPA Wellness & Health Association. Klaster zdravstvenog turizma Kvarnera, osim što je redoviti sudionik navedene konferencije, 2017. godine je doveo konferenciju u Opatiju i bio suorganizatorom te tada okupio 270 sudionika iz čak 34 zemlje svijeta.

Zbog pandemije novog koronavirusa, ceremonija dodjele nagrada ove će se godine održati u online okruženju te će pobjednici biti objavljeni tijekom virtualne ceremonije dodjele nagrada u četvrtak, 24. rujna 2020., na kraju završnog dana IMTJ Medical Travel Summita.

Foto: Klaster zdravstvenog turizma Kvarnera, Ilustracija: HrTurizam.hr

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN