Korčula objavila javni poziv za sudjelovanje u radnoj skupini za razvoj biciklističkog/pješačkog turizma

Tako logično i prirodno, a opet neočekivano i rijetko. Bravo za TZ Korčulu na otvorenom pristupu i javnom pozivu svima da se uključe u razvoj destinacije. Upravo nam to...

Tako logično i prirodno, a opet neočekivano i rijetko. Bravo za TZ Korčulu na otvorenom pristupu i javnom pozivu svima da se uključe u razvoj destinacije. Upravo nam to najviše nedostaje – sinergije i komunikacije na terenu. Toliko važna sinergija javnog i privatnog sektora, kao i u samim destinacijama, bez toga ne možemo naprijed. Za tango je uvijek potrebno dvijo, a prvi korak je upravo napravila TZ Korčule.

Turistička zajednica Grada Korčule poziva sve zainteresirane fizičke i pravne osobe (turističke agencije, smještajni objekti, ugostiteljski objekti, sportski objekti, sportske udruge i dr.) s područja Grada Korčule na iskazivanje interesa za sudjelovanje u radnoj skupini za razvoj biciklističkog/pješačkog turizma.

S ciljem razvoja održivog turizma na području Grada Korčule, sukladno Strategiji razvoja turizma Grada Korčule (2017.-2022.) i Programu rada Turističke zajednice Grada Korčule za 2020., slijedi imenovanje radne skupine i definiranje prioritetnih mjera akcijskog plana kao što su:

  1. Utvrđivanje trenutnog stanja
  2. Izrada plana aktivnosti za razvoj infrastrukture, usluge i promocijebiciklističkog/pješačkog turizma
  3. Koordinacija dionika
  4. Provedba plana aktivnosti
  5. Kontrola provedba i izvještavanje o napretku

Cilj akcijskog plana je usuglašavanje djelovanja glavnih dionika relevantnih za razvoj biciklističkog/pješačkog turizma na području Grada Korčule u ostvarivanju vizije, strateških ciljeva, strateških prioriteta i mjera definiranih Strategijom razvoja turizma Grada Korčule, ističe Hana Turudić, direktorica TZ Korčule.

Iz TZ Korčule pozivaju da se popunjavanjem prijavnice u prilogu iskaže interes za sudjelovanjem u radnoj skupini za razvoj biciklističkog/pješačkog turizma

Prijavnice se primaju do 29. rujna 2020. na e-mail adresu: info@visitkorcula.eu

Prilog: PRIJAVNICA

Foto: TZ Korčula

 

 

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN