Korean Air promovira Hrvatsku

Od 01.rujna, Zagreb je povezan direktonom linijom s Seoul-om zahvaljujući južnokorejskoj aviokompaniji Korean Air. Ova direktna linija dolazi u pravo vrijeme – vrijeme značajnog turističkog rasta u Zagrebu i...

Od 01.rujna, Zagreb je povezan direktonom linijom s Seoul-om zahvaljujući južnokorejskoj aviokompaniji Korean Air.

Ova direktna linija dolazi u pravo vrijeme – vrijeme značajnog turističkog rasta u Zagrebu i značajnog povećanja broja posjetitelja iz Južne Koreje, a nova linija dodatno će pridonijeti pozitivnim rezultatima i rastu prometa putnika iz Južne Koreje. Promovirajući upravo novu liniju sa Zagrebom, Korean Air je objavila promotivni video ”A Walk in Croatia” na svojim društvenim mrežama, u kojem kadrovima iz Dubrovnika, Plitvičkih jezera, Zadra, Splita i Rovinja promovira spomenutu direktnu liniju s Hrvatskom. Video je do danas pregledan preko 2,8 milijuna puta.

Spomenuta linija će do kraja ljetnog reda letenja biti izravna, dok će tijekom zimskog reda letenja u povratku ići preko Züricha (Seoul-Zagreb-Zurich-Seoul). Tako će Korean Air će za Zagreb u rujnu i listopadu letjeti zrakoplovom tipa Airbus A330-200 i to utorkom, četvrtkom i subotom, s polaskom iz Seoula (ICN) u 11:05 sati, dolaskom u Zagreb u 15:45 sati. Iz Zagreba povratak će biti u 17:20 sati te dolazak u Seoul idući dan u 11:30 sati. Od zimskog reda letenja Korean Air će letjeti zrakoplovom tipa  Boeing  787-9 – Dreamliner  kapaciteta 269 sjedala. Linija će letjeti ponedjeljkom, srijedom i petkom s polaskom iz Seoula u 11:25 sati, dolaskom u Zagreb u 14:55 sati, iz Zagreba avion će ići za Zurich u 17:00 sati, doći će u Zurich u 18:40 sati, odakle će u 20:55 sati ići prema Seoulu u koji dolazi u 15:35 sati.

Korean Air jedna je od 20 najboljih svjetskih zrakoplovnih tvrtki koja je u 2017. godini opslužila više od 26 milijuna putnika. Ova aviokompanija prema 125 grada u 44 zemlje na šest kontinenata;; ima suvremenu flotu od 175 zrakoplova i zapošljava više 20.000 profesionalnih djelatnika. 

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN