Kreće novi ciklus edukacija za organizatore turističkih sadržaja u prirodi

Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Hrvatskom gorskom službom spašavanja i u 2020.godni nastavlja ciklus dvodnevnih edukacija za organizatore turističkih sadržaja u prirodi. Prema Zakonu o pružanju usluga u turizmu (NN...

Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Hrvatskom gorskom službom spašavanja i u 2020.godni nastavlja ciklus dvodnevnih edukacija za organizatore turističkih sadržaja u prirodi.

Prema Zakonu o pružanju usluga u turizmu (NN 130/17) od 03.12.2019. sve tvrtke/obrti i ostale pravne i fizičke osobe koje pružaju turističke usluge aktivnog i pustolovnog turizma moraju angažirati ili imati zaposlenu osobu s odgovarajućim domaćim ili stranim uvjerenjem, odnosno certifikatom kojim se utvrđuje sposobnost i razina vještine obavljanja pojedine aktivnosti.

/ / / PREUZMITE ZAKON O PRUŽANJU USLUGA U TURIZMU I UGOSTITELJSKOJ DJELATNOSTI

Uvjerenje koje se dobiva završetkom ove edukacije jedno je od priznatih uvjerenja/certifikata za obavljanje aktivnosti s popisa aktivnosti koje se smatraju turističkim uslugama aktivnog i pustolovnog turizma.

Edukacije će se održati u Šibeniku ( 06.-07.02 ), Rijeci (13.-14.02 ) i Puli ( 27.-28.02.) Prijavite se možete OVDJE.

Turističke usluge aktivnog i pustolovnog turizma – popis aktivnosti i potrebnih uvjerenja ili certifikata

Cjeloviti popis usluga aktivnog i pustolovnog turizma, popis odgovarajućih uvjerenja odnosno certifikata i drugih uvjeta možete pronaći u prilogu.

PRILOG:

OBJAVLJEN POPIS UVJERENJA I CERTIFIKATA ZA OBAVLJANJE AKTIVNOSTI AKTIVNOG ILI PUSTOLOVNOG TURIZMA

Povezane vijesti: