KUH objavio novu brošuru najboljih hrvatskih kampova

Kamping udruženja Hrvatske ( KUH ) objavio je novu brošuru “Croatia’s Best Campsites 2017 “ u kojoj predstavljaju najbolje hrvatsske kampove te promoviraju sveukupnu kvalitetu hrvatskog kamping sektora. Brošura će tako...

Kamping udruženja Hrvatske ( KUH ) objavio je novu brošuru “Croatia’s Best Campsites 2017 “ u kojoj predstavljaju najbolje hrvatsske kampove te promoviraju sveukupnu kvalitetu hrvatskog kamping sektora.

Brošura će tako biti distribuirana na svim sajmovima u sklopu HTZ-ovih sajamskih nastupa, u odabrana HTZ-ova predstavništva, u sklopu KUH-ovih sajamskih nastupa (u sklopu HTZ-ovog suizlagačkom prostora) na sajmovima u Utrechtu, Beču, Stuttgartu, Leeuwardenu, Herningu i Düsseldorfu, te za potrebe inozemnih partnera kao i putem drugih odabranih kanala distribucije.  Brošura je tiskana u 23.000 primjeraka na pet osnovnih jezika: engleskom, talijanskom, njemačkom, nizozemskom i slovenskom jeziku.

“Nova brošura u svom je većem dijelu redizajnirana, a njene 92 stranice po prvi put spojene su u meki uvez što je brošuru učinilo još kvalitetnijom i reprezentativnijom. Ove godine, uz lokalne TZ-ove partnere projekta, posebno smo ponosni na broj partnera/kampova koji su ovaj, sada već tradicionalni projekt kvalitete, uz kupnju osnovnog promocijskog paketa, podržali i kupnjom dodatnog promocijskog paketa čime su ostvarili pravo na postavljanje vlastitih oglasa na dodatne stranice formata A4 što je rezultiralo znatno obogaćenim promocijskim proizvodom koji sada pruža detaljniji uvid u ponudu najboljih hrvatskih kampova.” ističu iz KUH-a

Nova brošura objavljena je na službenom kamping portalu KUH-a, a .pdf dokumente svih jezičnih verzija brošure kao i popis 50 najboljih kampova Hrvatske možete pronaći u sklopu web sekcije Najbolji hrvatski kampovi.

kamplanterna

Nova brošura OK malih kampova!

Iz tiska je također izašla i nova brošura OK Mini Camps 2017, koja s prvim siječanjskim sajmovima također kreće u distribuciju na najvažnija turistička tržišta.

U cilju promocije najboljih hrvatskih kampova kapaciteta do 200 osoba, na predstojećim će se sajmovima, u odabranim HTZ-ovim predstavništvima i putem drugih odabranih kanala distribucije, distribuirati rekordnih 14.000 primjeraka brošure, u 3 jezične varijante. ” Ujedno, naglašavamo da su u ovom trenutku u tijeku pregovori oko izrade slovenske verzije brošure, te vjerujemo da će, kao i ove godine, i ta jezična verzija biti tiskana za potrebe promocije na slovenskom tržištu.” ističu iz KUH-a

Brošuru OK mali kampovi u pdf formatu možete pronaći na sljedećim linkovima, pri dnu stranice KUH-ove web sekcije OK Mini Camps: engleska verzijanizozemska verzijanjemačka verzija.

Vijesti: