La casa di Matiki iz Žminja najbolji bed&breakfast u Hrvatskoj prema TripAdvisoru

Prema kriterijima portala TripAdvisor ( usluga, pozicija, odnos cijene i kvalitete, čistoća, pa čak i kvaliteta sna ) La casa di Matiki, objekt na području Općine Žminj, proglašen je...

Prema kriterijima portala TripAdvisor ( usluga, pozicija, odnos cijene i kvalitete, čistoća, pa čak i kvaliteta sna ) La casa di Matiki, objekt na području Općine Žminj, proglašen je kao najbolji Bead & breakfast u Hrvatskoj u 2019. godini.

Vlasnica, naime, gostima nudi potpuni doživljaj prirode i života u njoj; domaće životinje, domaći kruh, mogućnost spavanja na sijenu, maštoviti i bogati doručak pripremljen od domaćih namirnica, veliki šah na otvorenom, autentično iskustvo stare istarske farme, kao i bazen u vinogradu i masliniku. Mjesto je to u kojem gosti postaju prijatelji, a gospođa Sonja posvećuje im se za čitava boravka. 

Moj je san bio ugostiti ljude iz cijeloga svijeta, i san se ostvario, kaže gospođa Sonja Glavić, vlasnica La casa di Matiki-a. A njeni se gosti udomaće do te mjere da se, kaže u šali, nekad ona sama osjeća kao gost, a svoje goste smatra domaćinima. 

Gost se mora osjećati kraljevski, drži Glavić čije osoblje svakog jutra goste dočekuje s osmijehom i mirisnim doručkom, a imperativ su izvorni, vlastiti i lokalni žminjski proizvodi. Večeri pak nude pogled na veličanstveno zvjezdano nebo, uz obilje mira i tišine. Kokoši, magarci, psi i mačke neizostavan su dio života u Casa Matiki, mjestu koje je temelje udarilo 1995., a u njega 1997. dolaze prvi gosti, pa se s pravom može reći kako je gospođa Sonja pionir ovakvog tipa ponude u srcu Istre. 

Ovo je peta godina kako Trip Advisor Casu Matiki ubraja među 25 najboljih Bed & Breakfasta u Hrvatskoj, da bi se 2019. našla na tronu.

Popis TOP 25 najboljih bed&breakfast objekta u Hrvatskoj prema TripAdvisoru pogledajte OVDJE

POVEZANA VIJEST:

ANDREW ALEY, TRIPADVISOR: ONLINE BOOKING TREBA ŠTO VIŠE POJEDNOSTAVITI, JER TRENUTNO SAMO 20 POSTO KLIJENATA BUKIRA USLUGE IZVAN HOTELA PREKO INTERNETA

Povezane vijesti: