Lev Levijev novi predsjednik Upravnog Odbora i strateški direktor Emerging Travel Group

Emerging Travel Group, međunarodna internetska grupacija za putovanja, koja posluje na preko 100 izvornih tržišta s brendovima RateHawk, ZenHotels i Ostrovok, imenovala je globalnog poduzetnika na području tehnologije i...

Emerging Travel Group, međunarodna internetska grupacija za putovanja, koja posluje na preko 100 izvornih tržišta s brendovima RateHawk, ZenHotels i Ostrovok, imenovala je globalnog poduzetnika na području tehnologije i člana Upravnog Odbora Leva Levijeva za predsjednika Upravnog Odbora i strateškog direktora.

Emerging Travel posluje s tri brenda RateHawk, ZenHotels i Ostrovok na preko 100 izvornih tržišta. Njihovi proizvodi pomažu klijentima da izaberu i rezerviraju sve vrste smještaja uz više od 1,3 milijuna ponuda u 220 zemalja. Inače, Emerging Travel Group zapošljava više od 900 osoba diljem Europe, država Commonweltha, Bliskog istoka i Južne Afrike. 

Levijev će biti odgovoran za razvoj i izvršavanje strategije kompanije. Prije njegovog službenog imenovanja, Levijev je blisko surađivao s generalnim direktorom kompanije Emerging Travel Group, Felixom Shpilmanom, u ulozi savjetnika.

Generalni direktor kompanije Emerging Travel Group Felix Shpilman naglasio je čestitajući Levu kako će njegovo veliko iskustvo u stvaranju kompanija i metodičan pristup njihovom razvoju biti dragocjeni te će pomoći grupaciji Emerging Travel Group da nastavi svoje globalno širenje.

Komentirajući svoje imenovanje, Lev Levijev je najavio kako planira dati svoj doprinos kompaniji kako bi učvrstila svoj uspjeh u B2B poslovanju i postala jedan od globalnih lidera.”Tim kompanije Emerging Travel Group već je ostvario uspjeh na mnogim tržištima i cilje je postati globalni lider”, dodaje Levijev iza kojega je bogato radno iskustvo. Suosnivač je najveće društvene mreže u Rusiji, VK.com, gdje je obavljao funkciju operativnog direktora od 2006. do 2012. godine. Godine 2007. je bio suosnivač kompanije Selectel, vodećeg pružatelja usluga IT infrastrukture sa širokom paletom proizvoda i usluga u Rusiji, gdje je obavljao funkciju generalnog direktora od 2014. do 2017.

Lev trenutačno obavlja funkciju predsjednika Upravnog Odbora u kompaniji Selectel, a također je član Upravnog Odbora u kompaniji Emerging Travel Group i Fnatic, globalnoj eSports organizaciji. U 2019. godini investicijska grupacija Leva Levijeva LVL1 Group vodila je prikupljanje sredstava za  Fnatic u iznosu od 19 milijuna dolara, kao i rundu financiranja za Emerging Travel Group u iznosu od 10 milijuna dolara.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN