LifeClass Terme Sveti Martin predstavile tri nova standarda

Generator kontinentalnog turizma u Međimurskoj županiji i okolici, LifeClass Terme Sveti Martin odsad su ponosne i na činjenicu da već usvojenim standardima mogu dodati i Meetings, Congress i Bike...

Generator kontinentalnog turizma u Međimurskoj županiji i okolici, LifeClass Terme Sveti Martin odsad su ponosne i na činjenicu da već usvojenim standardima mogu dodati i Meetings, Congress i Bike Hotel standarde.

Osim što posjetiteljima kontinuirano predstavljaju usvojene novitete iz zdravstvenog turizma, popisu se odsad  mogu nadodati još tri standarda: Bike, Congress i Meetings Hotel.

Tako je Hotel Spa Golfer 4* prvi hotel u kontinentalnoj Hrvatskoj koji je usvojio standard Bike Hotel. Time se posjetiteljima jamči visoki stupanj kvalitete usluge, a osigurana je i bogata biciklistička infrastruktura uz čak 700 kilometara uređenih biciklističkih staza. Uz Bike Hotel, Terme su usvojile još dva dodatna standarda: Meetings Hotel i Congress Hotel.

Foto: LifeClass Terme Sveti Martin

Posebni standardi koje smo dobili daju i nama, a i gostima jednu dobru informaciju. Nama je to potvrda da je sve što smo do sad radili po pitanju stvaranja kvalitete za kongresne goste, a isto tako i za naše bicikliste, preraslo u kvalitetan proizvod i uslugu koja je na kraju i prepoznata i nagrađena posebnim standardima. Gostima je to prepoznatljiv pečat kvalitete jer znaju da su sigurni u našim rukama i da će dobiti visok nivo usluge. Velika nam je čast što smo prvi u Hrvatskoj dobili posebni standard za Bike hotel jer je to stavka na kojoj gradimo našu priču aktivnosti i zdravog života“ istaknula je direktorica hotelskih operacija Jelena Berečić

Ovime se zaokružuje cjelokupna ponuda – gastronomija, wellness, zdravstveni, kongresni, kupališni i sportski turizam nalaze se u jednoj jedinoj točci – LifeClass Termama Sveti Martin.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN