Linden Tree Retreat&Ranch rangiran među 10%najboljih pružatelja smještaja na svijetu

Tripadvisor je najveća svjetska turistička online platforma i najposjećenija turistička stranica u svijetu, odnosno polazna točka svakog putovanja, s toga su nagrade Tripadvisora među najvećim mogućim priznanjima u turizmu. Tripadvisor...

Tripadvisor je najveća svjetska turistička online platforma i najposjećenija turistička stranica u svijetu, odnosno polazna točka svakog putovanja, s toga su nagrade Tripadvisora među najvećim mogućim priznanjima u turizmu.

Tripadvisor dodjeljuje Travellers’Choice nagradu za smještaj, atrakcije i restorane koji dosljedno dobivaju odlične kritike od putnika i svrstavaju se u prvih 10% objekata na Tripadvisoru.

Linden Tree Retreat & Ranch iz Velike Plane u Donjem Pazarištu, malom mjestašcu u srcu Like dobitnik je za 2020.godinu ovog prestižnog priznanja.

Linden Tree Retreat & Ranch osnovao je Bruce Yerkovich, vođen svojom vizijom novog, održivog utočišta u divljini. Njegov san bio je oblikovati neukroćeni krajolik, brižno i s poštovanjem prema zemlji, ljudima i divljini Hrvatske – vizija koju i danas hrani i razvija. Rezultat je izvorni američki ranč u potpunom skladu s okruženjem.

Ova nagrada je prepoznavanje našeg napornog rada i zalaganja mojeg tima. Kao pionire transformativnog turizma u Hrvatskoj posebno nas veseli da smo prepoznati od strane TripAdvisora. Zahvalni smo na prilici da podijelimo ljepote naše zemlje sa gostima u  našem smještaju i našim izletima” ističe Bruce Yerkovich, vlasnik nagrađenog Rancha.

Linden Tree Retreat & Ranch je mali, privatni resort u eko-safari stilu kapaciteta 30 kreveta.

 

 

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN