lonjsko polje posjećenost

Lonjsko polje prvi je park prirode u Hrvatskoj koji je uveo plaćanje kriptovalutama

Virtualne, odnosno digitalne valute postaju sve popularnije, pa je tako El Salvador prije nekoliko dana postao prva država u svijetu koja je uvela bitcoin kao službenu valutu, odnosno paralelno...

Virtualne, odnosno digitalne valute postaju sve popularnije, pa je tako El Salvador prije nekoliko dana postao prva država u svijetu koja je uvela bitcoin kao službenu valutu, odnosno paralelno zakonsko sredstvo plaćanja uz američki dolar. Plaćanje kriptovalutama

Treći po veličini zaštićeni park u Hrvatskoj, Park prirode Lonjsko polje, osim kune, kao sredstvo plaćanja uveo je bitcoin i druge kriptovalute.

Kupnja ulaznica za vožnju čamcima na solarni pogon po rijeci Strug poznatoj kao “Slavonska Amazona”, obilazak “Posavskog safarija” – tradicijskog pašarenja, obilazak ornitološkog rezervata Krapje đol te promatranje polja s novih promatračnice “Ptica kosac”, “Bijela roda” ili “Vrška” kao i sve usluge i suveniri mogu se platiti kriptovalutama putem Eletrocoin PayCeka.

“Drago nam je da smo prvi park prirode koji je uveo ovu uslugu. Zasigurno time potičemo i ulagače u kriptovalute na promišljanje o važnosti zaštićenog područja, njegove održivosti ali i uživanje u prirodnim ljepotama”, istaknula je Marija Kušmiš, ravnateljica Javne ustanove “Park prirode Lonjsko polje”.

Iz Electrocoin d.o.o. ističu kako je interes poslovnih subjekata za uvođenjem plaćanja njihovih proizvoda i usluga kriptovalutama u stalnom porastu te kako iznimno veseli činjenica da taj trend nije isključivo vezan za tvrtke iz segmenta tehnologija i financija. Odličan primjer za to je i izvrsna suradnja s Parkom prirode Lonjsko polje koji je prepoznao potencijal implementacije PayCek sustava naplate kriptovalutama u svoje poslovanje i time pokazao ne samo da ide u korak s tehnološkim trendovima budućnosti već da je i prepoznata potreba nove generacije potrošača.

lonjsko polje bitcoin kriptovalute

Park prirode Lonjsko polje prvi je park u Hrvatskoj, ali i šire, koji od jučer svojim posjetiteljima omogućava posjet Parku i konzumiranje ostalih sadržaja iz ponude uz mogućnost plaćanja kriptovalutama.

Naslovna fotografija: Park prirode Lonjsko polje

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN