Lufthansa će u 2021. imati 6 linija prema Hrvatskoj

Njemačka Lufthansa danas je objavila kako će u ljetnom redu letenja 2021. godine uvesti 14 novih međunarodnih linija iz svoje baze u Frankfurtu. Između ostalih, uvodi se linija Frankfurt...

Njemačka Lufthansa danas je objavila kako će u ljetnom redu letenja 2021. godine uvesti 14 novih međunarodnih linija iz svoje baze u Frankfurtu. Između ostalih, uvodi se linija Frankfurt – Rijeka, javljaju iz Croatian Aviation.

U ljetnom redu letenja Lufthansa iz Frankfurta prometuje prema 5 destinacija u Hrvatskoj: Zagrebu, Puli, Zadru, Splitu i Dubrovniku, a od iduće ljetne sezone na listu će se dodati šesto odredište u Hrvatskoj – Zračna luka Rijeka. Naravno, ukoliko će biti stabilna situacija durge godine oko pandemije koronavirusa.

Linija Frankfurt – Rijeka – Frankfurt biti će u prometu od 08. svibnja, jednom tjedno, subotom. Na liniji su najavljeni zrakoplovi tipa A320 koji kod ove kompanije imaju kapacitet od 168 do 180 sjedala, ističu iz Lufthanse.

Nova linija Lufthanse prometovati će u večernjim satima: polazak iz Frankfurta zakazan je u 17:35 sati, a dolazak u Rijeku u 19 sati. Povratni let polijeće iz Rijeke u 20 sati, dok je dolazak u Frankfurt planiran u 21:30. Kompanija ostavlja mogućnost dodavanja još tjednih letova na ovoj liniji, što će prije svega ovisiti o stanju bookinga.

 

 

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN