Makarski hoteli Valamar Riviere dobitnici nagrade za izvrsnu uslugu smještaja

Makarski hoteli pod upravljanjem najveće hrvatske turističke kompanije Valamar Riviere dobili su novo priznanje za kvalitetu usluge. Valamar Meteor i Dalmacija Sunny Hotel by Valamar i ove su godine...

Makarski hoteli pod upravljanjem najveće hrvatske turističke kompanije Valamar Riviere dobili su novo priznanje za kvalitetu usluge.

Valamar Meteor i Dalmacija Sunny Hotel by Valamar i ove su godine zaslužili prestižnu nagradu za izvrsnu uslugu smještaja po izboru gostiju jednog od najvećih britanskih turoperatora i Valamarovog strateškog partnera Jet2holidays.

Jet2holidays svake godine među svojim gostima provodi anketu o zadovoljstvu tijekom boravka u smještajima partnera i to u kategoriji hrane, usluge, obiteljskog odmora i all inclusive usluge, a Valamarovi hoteli kontinuirano osvajaju najviše ocjene gostiju i iz godine u godinu potvrđuju kvalitetu. 

Za izvrsne rezultate zaslužni su jasna misija i vizija kompanije, kao i strategija poslovanja te kontinuirana ulaganja u destinacije i objekte, unapređenje postojećih te razvoj novih i inovativnih koncepata i sadržaja za goste i lokalnu zajednicu,  ističe  Matko Marić, direktor regije te dodaje:  „Kada prestižnu nagradu gostiju iz cijeloga svijeta osvajate već dugi niz godina, onda to zaista potvrđuje da idete u pravom smjeru i da radite dobar posao. Želimo da se naši gosti osjećaju ugodno te da im pružimo nezaboravan boravak tijekom ljetovanja u našim hotelima i destinaciji. Kontinuirano ulažemo u podizanje kvalitete i standarda naših usluga pa me posebno veseli što naši gosti to prepoznaju i cijene

Makarski hoteli koji su od prošle godine pod upravljanjem Valamar Riviere sastoje se od hotela Meteor 4* s 277 smještajnih jedinica, hotela Dalmacija 3* sa 190 smještajnih jedinica i hotelskog naselja Rivijera 2* s 258 smještajnih jedinica, što predstavlja više od 40  posto ukupne ponude smještajnih jedinica u hotelima na području grada Makarska.

Foto: Valamar Riviera

POVEZANE VIJESTI:


Vijesti: