Mateo Žiković iz Aminessa osvojio nagradu za najboljeg direktora hotela u 2023. godini

Udruga poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH) organizirala je dodjelu godišnjih nagrada u turizmu s ciljem nagrađivanja pojedinaca za izniman do...

Autor:  HrTurizam.hr

29. studenoga 2023.

Udruga poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH) organizirala je dodjelu godišnjih nagrada u turizmu s ciljem nagrađivanja pojedinaca za izniman doprinos i utjecaj na razvoj hotelske industrije – i upravo je direktor hotela Aminess Maestral iz Novigrada, Mateo Žiković, proglašen za najboljeg direktora hotela u Hrvatskoj u kategoriji 3 i 4 zvjezdice na 25. Kongresu hotelijera koji je održan u Zagrebu.

Odabir je stigao od strane kolega i stručnjaka iz najveće i najreprezentativnije udruge hotelijera u Hrvatskoj koja više od 30 godina uspješno zastupa interese gotovo 400 hrvatskih hotela i ostalih turističkih objekata, kojima upravlja 180 pravnih osoba iz cijele Hrvatske, što ovu nagradu čini još vrjednijom.

Kako se navodi u obrazloženju, direktor Aminess Maestral Hotela Mateo Žiković istaknuo se svojom iznimnom posvećenošću poslovnoj izvrsnosti i njegovanju kvalitetnih odnosa unutar svojeg tima.

Zeljko zikovic veljko ostojic i carlos diez de la lastra

Njegov ključni doprinos u ostvarivanju strateškog plana, vizije i misije hotelske grupacije Aminess te uzajamno poštovanje i suradnja s kolegama iz kompanije i svim zaposlenicima hotela, rezultirala je značajnim unaprjeđenjem poslovanja, kako u operativnom aspektu, tako i u postizanju financijskih ciljeva.

Prilikom preuzimanja UPUHH-ove godišnje nagrade za najboljeg direktora hotela za 2023. godinu, Žiković je izjavio: “Iznimno sam ponosan i zahvalan na ovoj nagradi koja za mene ima poseban značaj. Još od početaka svoje karijere u turizmu vođen sam strašću prema ovom sektoru. Ova nagrada nije samo moj osobni uspjeh, već rezultat predanosti i zajedničkog truda cijelog našeg tima u hotelu Aminess Maestral iz Novigrada. Svi mi uvijek težimo izvrsnosti, a ova nagrada dodatno potvrđuje da smo na pravom putu.”

Foto: UPUHH

Autor:  HrTurizam.hr

29. studenoga 2023.