Najveća božićnica u Plavoj Laguni

Foto: Plava Laguna

Radnicima Plave Lagune sa plaćom za studeni isplatiti će se i božićnica u iznosu od 2.500,00 kuna te dodatna nagrada u visini od 500,00 kuna što ukupno iznosi 3.000,00 kuna.

Sezonskim radnicima isplatiti će se razmjerni dio i božićnice i nagrade, ovisno o neprekidnom trajanju radnog odnosa. Dodatno će se radnicima isplatiti i dar u naravi u visini od 600,00 kuna

Uvjereni smo da će radnici Plave Lagune biti zadovoljni ovogodišnjim Božićnim tretmanom poslodavca, ističi iz Sindikata Istre, Kvarnera i Dalmacije ( SIKD ) te dodaju kako i kako su oni osobno zadovoljni postignutim dogovorom sa poslodavcem čiji se pregovarački tim u pregovorima pokazao veoma korektnim.”Nadamo se da ćemo biti zadovoljni i pregovorima, odnosno dogovorom za materijalna prava u 2019. godini, a za koje očekujemo da bi se trebali završiti idući tjedan.” ističu iz SIKD-a.

U 2019. godini Plava Laguna kreće u novi investicijski ciklus od 298,2 milijuna kuna. Jedna od investicija će biti i intenzivnije ulaganje u proširenje i uređenje postojećih kapaciteta za smještaj radnika u Poreču i Umagu radi podizanja kvalitete boravka radnika.

POVEZANA VIJEST:

PLAVA LAGUNA SLJEDEĆE GODINE INVESTIRA 298 MILIJUNA KUNA

Vijesti: