Nenad Nizić ponovno izabran za predsjednika Grupacije jedinstvenih luksuznih hotela HGK

Vlasnik hotela Vestibul Palace iz Splita Nenad Nizić ponovno je izabran za predsjednika Grupacije jedinstvenih luksuznih hotela HGK, a za njegove zamjenike izabranisu vlasnik San Rocco Heritage Hotela &...

Vlasnik hotela Vestibul Palace iz Splita Nenad Nizić ponovno je izabran za predsjednika Grupacije jedinstvenih luksuznih hotela HGK, a za njegove zamjenike izabranisu vlasnik San Rocco Heritage Hotela & Gourmet Restauranta iz Brtonigle Tullio Fernetich i prokurist Martinis Marchi hotela Ivan Kuret.

„Izuzetno mi je drago što su Stories hoteli danas prepoznati kao kvalitetan partner platformama i agencijama specijaliziranim za luksuzna putovanja na svim strateškim tržištima. Kontinuiranom promocijom naših hotela kao i njihovih destinacija pridonosimo pozicioniranju Hrvatske na svjetsku mapu luksuznog turizma“, poručio je Nizić dodavši kako će, uz strogo planiranu promociju Stories hotela, bez obzira na izuzetno izazovno razdoblje u kojem se nalaze, glavni fokus i dalje biti na kvaliteti proizvoda i usluga koje nude.

Hrvatski jedinstveni luksuzni hoteli okupljeni oko brenda Stories predstavljaju specifičan segment hotelske ponude obilježene najvišom razinom kvalitete te svojim standardima premašuju broj pripadajućih im zvjezdica. Iako se radi o visokokategoriziranim objektima (4 i 5 zvjezdica), zbog specifičnosti prodajne ponude hoteli grupacije Stories svojom specifičnom ponudom razlikuju se od ostalih visokokategoriziranih objekata.

Da je kvaliteta i usluga najbitnija pokazala je i ova kriza uzrokovana koronavirusom pa Nizić tako objašnjava kako i mali hoteli, koji pružaju kvalitetnu uslugu i jedinstvenu ponudu u zadanim okvirima, mogu ostvariti dobre rezultate, a naročito oni koji su lako dostupni i nisu ovisni o avio-gostima.

Nekoliko Stories hotela bilo je otvoreno tijekom cijele zime, neki hoteli su zatvorili po prvi put, ali sada se polako otvaraju odnosno otvorenja planiraju prema najavama i rezervacijama“, pojasnio je Nizić koji kaže kako je za uspješnost sezone nužna dobra epidemiološka slika u Hrvatskoj i što bolja povezanost i dostupnost. „U ovom trenutku, kad nas očekuje izazovno i teško razdoblje, više nego ikada prije vidljivi su multiplikativni efekti turizma i dužnost je svakog pojedinca odgovorno se ponašati kako bi osigurali što brži i uspješniji oporavak“, poručio je predsjednik Grupacije jedinstvenih luksuznih hotela HGK te se zahvalio strateškim partnerima Stories hotela; Hrvatskoj turističkoj zajednici, Mastercardu, Croatia Airlinesu i Avantcaru koji su viziju i rad grupacije prepoznali od samog osnutka i s kojima kontinuirano provode niz aktivnosti usmjerenih zajedničkom rastu.

Grupacija je i u finalnoj fazi izrade standarda usluge Stories hotela (koje izrađuje u suradnji s Fakultetom za manadžment u turizmu i ugostiteljstvu iz Opatije) i u narednom periodu posvetit će se implementaciji postavljenih standarda s ciljem dodatnog razvoja kvalitete te kontinuiranoj edukaciji osoblja Stories hotela koja je usmjerena ka izvrsnosti u pružanju visoko personalizirane usluge i održivom razvoju. 

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN