NP Plitvička jezera traže preko 400 sezonaca

Objavljen je natječaj za 460 radnih mjesta u Nacionalnom parku Plitvička jezera za turističku sezonu 2019. godine. U Službi zaštite, održavanja, očuvanja, promicanja i korištenja Nacionalnog parka traži se...

Objavljen je natječaj za 460 radnih mjesta u Nacionalnom parku Plitvička jezera za turističku sezonu 2019. godine.

U Službi zaštite, održavanja, očuvanja, promicanja i korištenja Nacionalnog parka traži se sveukupno 42 radnika na mjestima tesara, zidara, pomoćnih radnika na održavanju staza i mostića, stručnih referenta-vrtlara, radnika na uređivanju travnjaka i čistača u Parku.

Služba prihvata, vođenja informiranja, prijevoza posjetitelja i internog transporta traži 100 radnika na pozicijama turističkih vodiča, recepcionara, informatora, čuvara parkirališta, zapovjednika i pomoćnika broda, vozača autobusa, B i C kategorije i traktora te čistača vozila.

Također, traži se i 22 prodavača na radnim mjestima u marketima, suvenirnicama i vanjskoj prodaji sladoleda.

Podružnica hotelijerstva i ugostiteljstva traži čak 268 izvršitelja na brojim pozicijama poput recepcionara, nosača prtljage, konobara, blagajnika, kuhara, slastičara, sobarica, kućnih majstora i sl.

Traže se još i vatrogasci, čuvari, informatičari, električari, tesari te računovodstveni referenti.

Ugovori o radu se sklapaju na neodređeno vrijeme, a probni rad traje mjesec dana – od 01. ožujka do 01. srpnja, a zaključno najkasnije do 31. listopada ove godine.

Rok prijave na natječaj je osam dana, zaključno sa 7. veljače.

Više informacija o radnim mjestima te dokumentima potrebnim za prijavu možete saznati OVDJE.

Vijesti: