Obavijest tvrtkama o mogućnosti sponzorstva Dana hrvatskog turizma

HGK poziva sve zainteresirane tvrtke da se prijave za sponzorstvo Dana hrvatskog turizma koji će se održati 25. i 26. listopada na Malom Lošinju, u hotel Bellevue, u organizaciji...

HGK poziva sve zainteresirane tvrtke da se prijave za sponzorstvo Dana hrvatskog turizma koji će se održati 25. i 26. listopada na Malom Lošinju, u hotel Bellevue, u organizaciji Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore.

Riječ je o središnjem i najvećem godišnjem susretu hrvatskih turističkih djelatnika na kojem se redovito obrađuju aktualne teme i trendovi u turizmu. Održava se i tradicionalna dodjela nagrada u HGK-ovoj akciji Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku u kojoj se nagrađuju najbolji subjekti turističkoga gospodarstva u kategorijama: hoteli, kampovi, hosteli, restorani, DMK putničke agencije, marine, charter kompanije i spa/lječilišta.

Prvi je put osigurana mogućnost za sponzorstvo i prilika za vašu tvrtku da na jednome mjestu, ključnim predstavnicima turističkog sektora u zemlji, predstavite proizvode i usluge.  Za više informacija o samom događanju te o sponzorskim paketima kontaktirajte s Lanom Petrović, Tel.: 01 456 1617, E-mail: lpetrovic@hgk.hr.

Povezana vijest:

BORIS ŽGOMBA, UNILINE: SLAVONIJA IMA PRILIKU POSTATI ATRAKTIVNA CJELOGODIŠNJA DESTINACIJA 

CAPPELLI: ŽELJA MI JE DA SE DANI HRVATSKOG TURIZMA ODRŽE U JEDNOJ OD SLAVONSKIH DESTINACIJA

Povezane vijesti: