Europska komisija

Objavljen natječaj Europske komisije „World Bridge Tourism“

Europska komisija objavila je u četvrtak, 18. srpnja 2019. godine, natječaj „World Bridge Tourism” s ciljem povećanja broja kineskih putnika u Europsku uniju, osobito FIT-ovaca (Free Individual Travellers) s...

Europska komisija objavila je u četvrtak, 18. srpnja 2019. godine, natječaj „World Bridge Tourism” s ciljem povećanja broja kineskih putnika u Europsku uniju, osobito FIT-ovaca (Free Individual Travellers) s visokim prihodima, zainteresiranih za manje poznata odredišta i putovanja izvan glavne sezone te za stimuliranje investicijskih prilika za tvrtke iz Europske unije.

Specifični ciljevi natječaja su okupiti turističke operatere EU-a iz različitih država članica EU pomažući im u stvaranju fleksibilnih transnacionalnih partnerstava, omogućiti poslovne mogućnosti turističkih operatera Europske unije radi povezivanja s relevantnim kineskim operatorima (B2B), pri čemu se prioritet daje malim i srednjim poduzećima koja djeluju u više od jedne države članice EU te podupirati razvoj i vidljivost transeuropskih turističkih proizvoda u Kini.

Rok za podnošenje prijava je 24. rujna 2019. godine.

Natječajna dokumentacija nalazi se OVDJE.

Izvor / foto: Ministarstvo turizma

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN