Objavljen natječaj za izbor direktora/ica predstavništava i voditelja/ice ispostave u inozemstvu

Kao što je najavljeno prije par dana, Hrvatska turistička zajednica danas je objavila Natječaj za izbor i imenovanje direktora/ica predstavništava i voditelja/ice ispostave u inozemstvu. Riječ je o natječaju koji se...

Kao što je najavljeno prije par dana, Hrvatska turistička zajednica danas je objavila Natječaj za izbor i imenovanje direktora/ica predstavništava i voditelja/ice ispostave u inozemstvu.

Riječ je o natječaju koji se odnosi na osam tržišta, a  prijave će se zaprimati zaključno s 15. rujna 2021. godine

Natječaj se odnosi na predstavništva Hrvatske turističke zajednice na tržištu Beneluxa sa sjedištem u Bruxellesu, Francuske sa sjedištem u Parizu, Italije sa sjedištem u Milanu, Južne Koreje sa sjedištem u Seoulu, Njemačke sa sjedištem u Frankfurtu, Poljske sa sjedištem u Varšavi, Rusije sa sjedištem u Moskvi, SAD-a sa sjedištem u New Yorku te na Ispostavu HTZ-a u Münchenu.

Turističko vijeće HTZ-a za potrebe provedbe natječaja oformilo i Povjerenstvo za evaluaciju pristiglih kandidatura koje će, po isteku roka za prijavu na natječaj, evaluirati pristigle prijave te provesti intervjue s odabranim kandidatima. Odluku o imenovanju direktora predstavništava donijet će Turističko vijeće HTZ-a. 

Tekst natječaja sa svim informacijama možete pogledati ovdje


Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN