Objavljen novi Katalog investicijskih mogućnosti, najviše projekata iz sektora turizma

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavila je najnovije, redizajnirano, izdanje Kataloga investicijskih mogućnosti. Riječ je o publikaciji kojom se promovira i prezentiraju javni i privatni projekti RH, namijenjene ulagačima...

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavila je najnovije, redizajnirano, izdanje Kataloga investicijskih mogućnosti.

Riječ je o publikaciji kojom se promovira i prezentiraju javni i privatni projekti RH, namijenjene ulagačima koji žele investirati u Republiku Hrvatsku. Najnovije izdanje sadrži najviše investicijskih projekata iz sektora turizma, točnije njih 34, uz 4 projekta u nautičkom turizmu.

Osim ulaganja u sektor turizma, u katalogu se nalaze i investicijski projektu vezani uz energetiku, infrastruktura, industriju, socijalnu skrb, nekretnine i visoku tehnologiju.

Tako su se u katalogu potencijalnih investicija u turizmu našli projekti Aquapark Zelina, Hotel Klis, Projekt Muzil, Marlera Golf, Inspirit fantasy Park te mnogi drugi.

Uz popis projekata nalazi se kratki opis projekta, lokacije i kontakti. Više u prilogu. Više o investicijskom mogućnostima u Hrvatskoj saznajte OVDJE

PRILOG: Kataloga investicijskih mogućnosti

Povezane vijesti: