Obzor putovanja postali ovlaštena agencija za procesuiranje viza Kraljevine Saudijske Arabije

Turistička agencija Obzor putovanja d.o.o. postala su ovlaštena agencija u Hrvatskoj za procesuiranje viza i lekalizaciju dokumenata Kraljevine Saudijske Arabije. Novom procedurom Ambasade Kraljevine Saudijske Arabije u Sarajevu, vize...

Turistička agencija Obzor putovanja d.o.o. postala su ovlaštena agencija u Hrvatskoj za procesuiranje viza i lekalizaciju dokumenata Kraljevine Saudijske Arabije.

Novom procedurom Ambasade Kraljevine Saudijske Arabije u Sarajevu, vize i legalizacije dokumenata neophodno je ishoditi putem ovlaštene agencije. 

Iz Obzor putovanja ističu kako rade kompletnu uslugu uključujući prijevod dokumenata na arapski / engleski jezik te ovjere istih pri svim potrebnim institucijama, te kao i do sada nastavljaju posredovanje svih vrsta viza neophodnih za putovanje i rad hrvatskim državljanima.  

Budući da je viza za Saudijsku Arabiju složenija priča, no procesno vrijeme ishođenja vize je otprilike 2 tjedna ističe Tea Andrun iz Obzor putovanja te dodaje: ”Vize se izdaju samo iz poslovnih razloga, obiteljskih posjeta ili državnih posjeta, a turističke vize kao takve ne postoje. Obzirom na složenost potrebne dokumentacije koja podrazumijeva u jednom dijelu i legalizaciju dokumentacije, takve informacije zahtjevaju individualan pristup.” zaključuje Andrun.

Inače, Obzor putovanja d.o.o. osnovao je nacionalni zrakoplovni prijevoznik Croatia Airlines, a tijekom godina postali su jedna od vodećih turistička agencija za poslovna i turistička putovanja te ove godine slave 25 godina postojanja.

Vijesti: