Odličan primjer kako se danas snima promotivni video turističkih destinacija. Upoznajte Kopenhagen

Turistička zajednica Visit Kopenhagen objavila je novi promotivni video I am Copenhagen, koji na konkretan način prikazuje kako se danas snimaju moderni promotivni spotovi turističkih destinacija. Sve suprotno od...

Turistička zajednica Visit Kopenhagen objavila je novi promotivni video I am Copenhagen, koji na konkretan način prikazuje kako se danas snimaju moderni promotivni spotovi turističkih destinacija.

Sve suprotno od dosadnih snimki drona koje se ponavljaju, od mozaičnog videa bez narativa i priče, videa koji ne otkriva ništa posebno, koji se praktički može emitirati za bilo koju destinaciju. “Svi” imaju hranu, more, planine, cikloturizam…

Ovo je video sa stavom, jakim narativom i pričom. Ovo je Kopenhagen.

Video o ljudima, emocijama, s pričom. Video kakav bi trebao biti standard u današnjoj turističkoj promociji. Video koji je drugačiji, privlači pažnju u prvih 5-10 sekundi ( YouTube oglašavanje ) dinamičan, vuče te da ga pogledaš iz kadra u kadar, inspirativan… mene je “kupio” na prvu i stavio mi Kopenhagen na bucket listu.

Video te odmah zainteresira, ispričao mi je, i u konačnici prodao svoju priču – vrlo autentičnu priču. Ljudi, kultura, sport, inovacija, različitost, urbana kultura, inovacija, održivi razvoj, mobilnost, priroda, gastronomija, sadržaj. Kopenhagen je sve to, autentičan i svakako ne dosadan.

Znamo kako je danas izuzetno teško dobiti pažnju, a kamoli je zadržati. Ovaj video je zadržao pažnju 01:42 minute. Odlično.

Autentično i jedinstveno – I am Copenhagen. Upoznajte Kopenhagen.

P.S. Istražite web stranicu Visit Copenhagen, možda dobijete inspiraciju i neku novu ideju. Ne kopirajte, odnosno ako i kopirate, onda kopirajte pametno.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN