Opatijska Liburnia Riviera Hoteli ima novog predsjednika Uprave

Jedna od najvećih hotelskih kompanija u Hrvatskoj, opatijska Liburnia Riviera Hoteli d.d ( LRH )., od 13. studenoga 2020. godine ima novog predsjednika Uprave. Na tu poziciju dolazi Agron Beriša,...

Jedna od najvećih hotelskih kompanija u Hrvatskoj, opatijska Liburnia Riviera Hoteli d.d ( LRH )., od 13. studenoga 2020. godine ima novog predsjednika Uprave.

Na tu poziciju dolazi Agron Beriša, a dosadašnji predsjednik Uprave Heimo Hirn karijeru nastavlja kao samostalni poduzetnik.

Agron Beriša je uspješan i cijenjen profesionalac u poslovnom svijetu s višegodišnjim iskustvom u hotelijerstvu, a svojim znanjem i iskustvom značajno će doprinijeti unapređenju poslovanja Liburnia Riviera Hotela, utjecati na rast i razvoj tvrtke u operativnom i financijskom segmentu poslovanja, navode iz LRH-a te dodaju:

Odluka o imenovanju novog predsjednika Uprave Liburnia Riviera Hotela donesena je na sjednici Nadzornog odbora 13. studenog 2020. Liburnia Riviera Hoteli zahvalila je na dosadašnjoj suradnji i doprinosu g. Hirnu i izrazila dobrodošlicu g. Beriši kojem želi puno uspjeha u budućem radu kako bi sa svojim timom bio što uspješniji.

Foto: Liburnia Riviera Hoteli

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN