Osvijetljene dizalice na gradilištu rovinjskog hotela kao nova turistička atrakcija

Kako bi se oplemenio i estetski valorizirao prostor gradilišta hotela Park u Rovinju, Maistra je sedam dizalica visine do 48 metara u večernjim satima dekorativno osvijetlila, što stvara zanimljivu...

Kako bi se oplemenio i estetski valorizirao prostor gradilišta hotela Park u Rovinju, Maistra je sedam dizalica visine do 48 metara u večernjim satima dekorativno osvijetlila, što stvara zanimljivu i drugačiju vizuru centra grada. Dizalice podsjećaju na Pulske divove, te svakako doprinose ljepšoj vizuri grada i pokušavaju ublažiti negativan aspekt zbog građevinskih radova u tijeku.

Također, privremenim zaustavljanjem radova na novom Maistrinom hotelu i marini u Rovinju, ponovno je omogućen direktan pristup plažama i hotelima Monte Mulini, Lone i Eden ograđenom šetnicom. ” Kako bi se oplemenio i estetski valorizirao prostor gradilišta, sedam je dizalica visine do 48 metara u večernjim satima dekorativno osvijetljeno što stvara spektakularnu vizuru iz centra grada. Nova svojevrsna turistička atrakcija bit će aktivna sve do ponovnog početka radova u rujnu ove godine.” ističu iz Maistre.

Otvorenje novog hotela u vrijednosti od 600 milijuna kuna planirano u ljeto iduće godine,a hotel će raspolagati s 209 smještajnih jedinca, 6 restorana, 3800 četvornih metara wellness & spa centra, shopping promenadom, kongresnom dvoranom s pogledom na starogradsku jezgru. Do 2020. godine Maistra će uložiti dodatnih dvije milijarde kuna, čime će 95 posto hotelskih kapaciteta biti na najvišoj razini ponude.

Povezana vijest: MAISTRA DO 2020. ULOŽE 2 MILIJARDE KUNA U RAZVOJ TURISTIČKOG POSLOVANJA

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN