dani hrvatskog turizma, hrvatska turistička nagrada

Otvorene online prijave za Hrvatsku turističku nagradu 2021.

Povodom manifestacije Dani hrvatskog turizma, najvećeg skupa turističkih djelatnika koji će se ove godine održati u Župi dubrovačkoj 28. i 29. listopada, Hrvatska turistička zajednica otvorila je online prijave...

Povodom manifestacije Dani hrvatskog turizma, najvećeg skupa turističkih djelatnika koji će se ove godine održati u Župi dubrovačkoj 28. i 29. listopada, Hrvatska turistička zajednica otvorila je online prijave za Hrvatsku turističku nagradu 2021., odnosno, za Godišnju nagradu “Anton Štifanić” i Nagradu za životno djelo, a prijave su otvorene i za nagradu “Čovjek – ključ uspjeha, djelatnik godine”.

“Nakon što smo prošle godine, uslijed globalne pandemije, bili primorani odustati od organizacije tradicionalne turističke manifestacije “Dani hrvatskog turizma” i prateće dodjele turističkih nagrada, ove godine nastavljamo s obilježavanjem manifestacije, kao i s dodjelom turističkih nagrada. Cilj nagrađivanja je isticanje važnosti pojedinaca u turizmu, odnosno, isticanje najboljih djelatnika koji su, unatoč zahtjevnim okolnostima, neizvjesnostima i izazovima uzrokovanih globalnom pandemijom, svojim radom značajno doprinijeli uspješnoj turističkoj godini kojoj danas svjedočimo”, izjavio je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić.

Rok za podnošenje kandidatura je 1. listopada 2021., a obavlja se isključivo putem online prijavnica dostupnih na službenoj stranici Hrvatske turističke zajednice.

“Okosnica događanja ovogodišnjeg izdanja Dana hrvatskog turizma bit će radna snaga u turizmu, stoga nas osobito veseli tradicionalna dodjela nagrada za turističke djelatnike, kojom im želimo uputiti dodatnu zahvalu na odličnoj odrađenoj sezoni. U ovim izazovnim okolnostima turistički djelatnici, kao i policajci, vatrogasci, prodavači i mnogi drugi koji doprinose pozitivnoj slici hrvatskog turizma pokazali su predanost, stručnost i inovativnost te je njihov doprinos percepciji Hrvatske kao poželjne turističke destinacije bio nemjerljiv. Ljudi u turizmu ostaju u fokusu svih naših aktivnosti kako bi Hrvatska zadržala prepoznatljivost kao zemlja gostoljubivih domaćina”, istaknula je je ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac.

Više informacija o prijavama moguće je dobiti isključivo putem elektroničke pošte nagrade@htz.hr.


Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN