Petar Hrg novi direktor Turističke zajednice Gorskog kotara

Krajem prošle godine, točnije u studenom, potpisan je Sporazum o udruživanju lokalnih turističkih zajednica u Turističku zajednicu Gorskog kotara.  Radi se o formalnom udruživanju, ne projektnom, te su se tako...

Krajem prošle godine, točnije u studenom, potpisan je Sporazum o udruživanju lokalnih turističkih zajednica u Turističku zajednicu Gorskog kotara

Radi se o formalnom udruživanju, ne projektnom, te su se tako Turističke zajednice gradova Vrbovsko, Čabar i Delnice te općina Fužine, Lokve, Mrkopalj, Brod Moravice, Skrad i Ravna Gora udružile u Turističku zajednicu Gorskog kotara, tvoreći time turističku zajednicu područja. Sjedište nove Turističke zajednice Gorskog kotara bit će u Delnicama.

Nakon javnog natječaja jednoglasnom odlukom Turističkog vijeća Turističke zajednice Gorskog kotara, Petar Hrg izabran je za prvog direktora nedavno osnovane zajedničke turističke zajednice, javlja Novi List. Petar Hrg je, prije ovog imenovanja, bio zaposlen u Turističkoj zajednici Grada Delnica, a u ranijoj karijeri u Adris Grupi i Allianz osiguranju.

Gorski Kotar svakako može i mora biti cjelogodišnja turistička destinacija. Puno priča i potencijala, koje sada treba pretvoriti u zaokružen turistički proizvod.

Foto: Turistička zajednica Gorskog kotara

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN