Počeo virtualni Sajam poslova u turizmu

Od danas, 20. veljače, do 27. veljače u ponoć održava se treći online Sajam poslova u turizmu na web adresi www.mojposaouturizmu.net S obzirom da je turizam djelatnost u kojoj...

Od danas, 20. veljače, do 27. veljače u ponoć održava se treći online Sajam poslova u turizmu na web adresi www.mojposaouturizmu.net

S obzirom da je turizam djelatnost u kojoj je učestala mobilnost radne snage, Sajam je virtualnog karaktera i dostupan je putem svih uređaja (računala, tableta, mobitela), prijava na oglase je jednostavna putem kratkog obrasca, a postoji i mogućnost chata s poslodavcima.

Kolio je virtualan sajam efikasan, ne znamo, no u osam dana trajanja, sve zainteresirane očekuje više od 170 oglasa za posao, od konobara do programa pripravništva za hotelske menadžere.

Kako ističu s portala MojPosao.net, velik broj oglasa odnosi se na pozicije konobara, kuhara, djelatnika na recepciji, voditelja restorana, animatora, slastičara, pomoćnog osoblja u kuhinji i sobarica.

Na štandovima poslodavaca, osim ponude poslova, mogu se pronaći iskustva zaposlenika, galerija fotografija i/ili video budućeg radnog okruženja.

Više o virtualnom sajmu poslova u turizmu pogledajte OVDJE.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN