Pogledajte novi odličan promotivni video Rogoznice

Zahvaljujući iznimnim rezultatima protekle sezone Rogoznica se s pravom može nazvati hitom dalmatinskog i hrvatskog turizma. Kao zamah odličinim rezultatima, TZ Rogoznice objavila je novi promotivni video „Rogoznica srce...

Zahvaljujući iznimnim rezultatima protekle sezone Rogoznica se s pravom može nazvati hitom dalmatinskog i hrvatskog turizma.

Kao zamah odličinim rezultatima, TZ Rogoznice objavila je novi promotivni video „Rogoznica srce Dalmacije“ gdje se ističu sve ljepote ovog dalmatinskog turističkog bisera koji postaje jedna od vodećih destinacija za obiteljski odmor u Hrvatskoj.

Ono što je odlično što u jednom segmentu video promovira cijelu regija tj. destinacije koje su blizu Rogoznice što je prvi takav slučaj, bar što sam osobno upoznat. Upravo tu leži jedan od naših velikih turističkih problema  – što ne brendiramo i promoviramo regije. No o tome uskoro više.

Inače, TZ Rogoznice je oduševila sve ove godine s fenomenalnom promotivnom kampanjom mobilnog turističkog ureda koji ide prema gostima, a ne gosti prema njemu, a kampanja je svakako za anale našeg turizma. Mobilni Visitor Centar je inovativan projekt Turističke zajednice općine Rogoznica kojim se informacijama pokrivaju raspršena mjesta ove naše dalmatinske općine poznate po obiteljskom turizmu. Ured TZ-a na kotačima je ljetos tako pružao informacije gostima i njihovim domaćinima od Kanice do Zečeva i bio na raspolaganju svima i to baš u njihovom malom mistu. Više o cijelom projektu pogledajte ovdje.

Uživajte u novom promotivnom videu te svakako obratite zanimljive poruke koje se pojavljuju kroz cijeli video, koje pričaju priču o Rogoznici.

POVEZANA VIJEST: TZ Rogoznica – Plava krava našeg turizma

Povezane vijesti: