Poliklinika Bagatin otvara svoja vrata u Splitu

Split i cijela Dalmacija dobivaju značajan i veliki vjetar u leđa za danji kvalitetni razvoj zdravstvenog turizma u Dalmaciji. Naime, najuspješnija klinika i vodeći ambasadori zdravstvenog turizma u Hrvatskoj,...

Split i cijela Dalmacija dobivaju značajan i veliki vjetar u leđa za danji kvalitetni razvoj zdravstvenog turizma u Dalmaciji.

Naime, najuspješnija klinika i vodeći ambasadori zdravstvenog turizma u Hrvatskoj, Poliklinika Bagatin uskoro nakon Zagreba otvara svoja vrata i u Splitu.

Poliklinika Bagatin tako se smjestila unutar luksuznog hotela Dioklecijan Hotel & Residence, udaljen samo 15 minuta šetnje od centra grada Splita, a koji nudi 52 luksuzne sobe.”Našu dugogodišnju tradiciju poslovanja, kulturu, znanje, vještine, inovacije i bogatu ponudu koju imamo, od 21. siječnja ćemo imati prilike ponuditi na novoj adresi u Hotelu Dioklecijan, u sklopu Splitske kuće zdravlja.” ističe Ognjen Bagatin iz Poliklinike Bagatin.

Vrhunska usluga od pet zvjezdica tako će čekati goste u Splitu, i to u početku kroz odjele stomatologije, kozmetologije te estetske dermatologije.

“Split je jaka destinacija od koje očekujemo mnogo, ponajviše u dijelu Medicinskog turizma koje ima velik potencijal u turističkom gradu kao što je Split. Želimo podići kvalitetu medicinskih usluga kako za domaće stanovništvo tako i za turiste koji nas posjećuju, zajedno sa ostalim klinikama i hotelima te istaknuti Split kao Europsku destinaciju za medicinski turizam.” ističe Bagatin.

Dioklecijan Hotel & Residence

Poliklinika Bagatin sinonim je za vrhunsku uslugu i najnovije tehnologije a to dokazuju i razno razne nagrade struke na europskoj razini. Poliklinika Bagatin proglašena je vodećom dermatološkom klinikom u Europi prema najnovijoj analizi europskih dermatoloških klinika, koju radi Global Clinic Rating – međunarodno akreditacijsko tijelo za medicinske ustanove.”Najnovije tehnologije naći će se u našim stomatološkim ordinacijama, a i u sklopu Laser centra bit će dostupni pojedini tretmani. Odjel kirurgije u prvoj fazi nudit će manje kirurške zahvate i preglede, a vrlo brzo najavljujemo širenje ponude.” zaključuje Bagatin.

Ovo je svakako “game changer” i velika prilika za Split kao destinaciju

Dobiti jednog takvog jakog i uglednog igrača na sceni zdravstvenog turizma je svakako stvar prestiža, koja daje veliki vjetar u leđa kao i otvara dodatni veliki potencijal rasta zdravstvenog turizma u destinaciji. Mnoge destinacije koje vide svoj danji razvoj kroz zdravstveni turizam ovaj će potez gledati kao svoju propuštenu priliku.

Tako će sasvim sigurno 21.siječanj. 2019. biti zabilježen kao jedan od prekretnica u razvoju zdravstvenog turizma u Splitu.

Prvi preduvjet i korak ka razvoju zdravstvenog turizma je tu, dakle imamo vrhunske klinike koje nude svoje zdravstvene usluge su prisutne i razvijaju se, a bez kojih ne možemo uopće niti pričati o razvoju zdravstvenog turizma. No bez strateškog i zaokruženog turističkog proizvoda i dalje neće biti velikog pomaka.

Ognjen Bagatin, Poliklinika Bagatin / Foto: CIHT Conference Crikvenica Croatia

Sada je na potezu Splitu kao turistička destinacija koju svoju priliku svakako može graditi i na zdravstvenom turizmu. Potreba je brza i konkretna reakcija i akcija za razvoja zdravstvenog turizma u Splitu, ponajviše od Turističke zajednice grada Splita.

Prilika je tu, poduzetnici su spremni te nema vremena čekati razno razne strategije i akcijske planove, jer rastu i razvijaju se samo oni koji su brzi, okretni, kreativni, inovativni i najviše oni koji žele i rade na tržišnom razvoju.

POVEZANA VIJEST:

INTERVJU /// OGNJEN BAGATIN, POLIKLINIKA BAGATIN: ZDRAVSTVENI TURIZAM MOŽE I MORA BITI JEDNO OD RJEŠENJA PO PITANJU SEZONALNOSTI

Vijesti: