Poziv poslodavcima za sudjelovanje na Danima poslova u turizmu 2019

Hrvatska gospodarska komora ( HGK ) objavila je poziv poslodavcima za izlaganje na 3. Danima poslova u turizmu 2019 . koji će se održati u   Osijeku   (18.01.),   Zagrebu   (25.01.) i   Splitu   (01.02.).  Na trećim Danima poslova u turizmu...

Hrvatska gospodarska komora ( HGK ) objavila je poziv poslodavcima za izlaganje na 3. Danima poslova u turizmu 2019 . koji će se održati u   Osijeku   (18.01.),   Zagrebu   (25.01.) i   Splitu   (01.02.). 

Na trećim Danima poslova u turizmu očekuje se preko 10.000 posjetitelja, nezaposlenih osoba, učenika završnih razreda srednjih ugostiteljskih škola te ostalih zainteresiranih za rad na sezonskim poslovima. Upravo su Dani poslova u turizmu prava prilika promocije poslova u turizmu te motiviranja svih onih koji su potrazi za poslom, bilo da su do sada radili u turizmu ili ne, kao i mladih koji tek ulaze na tržište rada. 

Dani poslova u turizmu je projekt nastao u organizaciji   Ministarstva rada i mirovinskoga sustava, Ministarstva turizma, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Hrvatske turističke zajednice, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske obrtničke komore, Hrvatske udruge poslodavaca   i   Udruge poslodavaca u hotelijerstvu   sa ciljem osiguranja bolje vidljivosti zanimanja u turizmu te mogućnosti zapošljavanja koje pruža turistički sektor. 

Kako ističu iz HGK, poslodavci – izlagači  ne snose troškove najma izlagačkog mjesta te vam je sudjelovanje omogućeno bez dodatnih troškova . 

Aktivnosti jednodnevnih Dana poslova u turizmu 2019. uključivat će   predstavljanje poslodavaca   na štandovima, prikaz primjera dobre prakse – iskustva od strane poslodavaca i sezonskih radnika zaposlenih putem Mjera aktivne politike zapošljavanja, promociju centara kompetentnosti, prezentacije turističkih zanimanja i predstavljanje velikih hotelskih kuća. 

Prijave se zaprimaju do popune raspoloživih izlagačkih mjesta, a najkasnije do 4.1.2019. godine. Prijavni obrazac  za sudjelovanje u svojstvu poslodavca izlagača nalazi se OVDJE

POVEZANA VIJEST:

VLADA RH POVEĆALA KVOTE ZA ZAPOŠLJAVANJE STRANIH RADNIKA U TURIZMU NA 15.611 DOZVOLA

Vijesti: