Croatia Airlines

Predstavljena direktna linija Prag – Zagreb s poveznicama prema Splitu, Dubrovniku, Zadru i Puli

U hrvatskom restoranu „Chorvatský mlýn“ u organizaciji Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Češkoj i predstavništva Croatia Airlinesa u Pragu održano je predstavljanje obnovljene direktne zrakoplovne linije Prag – Zagreb....

U hrvatskom restoranu „Chorvatský mlýn“ u organizaciji Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Češkoj i predstavništva Croatia Airlinesa u Pragu održano je predstavljanje obnovljene direktne zrakoplovne linije Prag – Zagreb.

Najavljeni direktni let imat će četiri rotacije tjedno (utorak, četvrtak, subotu i nedjelju) i to u peridou od 1.svibnja do 27. listopada 2018. s poveznicama za Split, Dubrovnik, Zadar i Pulu.

OD OŽUJKA DO KRAJA LISTOPADA UVEDENO VIŠE OD 70 NOVIH REDOVNIH AVIOLINIJA

U 2018. godini, u periodu od 25. ožujka do 27. listopada, uvedeno je više od 70 novih redovnih linija, dok je rast ukupnog broja rotacija 15% u odnosu na 2017. godinu. Navedeni rast predstavlja povećanje broja rotacija s 29.843 rotacije u 2017. na više od 34.400 rotacija u 2018. godini.

Tako je Split u ovoj godini, između ostalih, također povezan i novim letovima prijevoznika Volotea s Nicom, Palermom i Bergamom, dok je letovima Thomas Cooka povezan s Londonom, Bristolom i Glasgowom, odnosno s Düsseldorfom i Hannoverom kroz linije CondoraDubrovnik je povezan novim letovima easyJeta s Napuljem, Venecijom i Londonom, dok je letovima TUI-ja povezan s Nottinghamom, Newcastleom i Deauvilleom. Zagreb je novim letom Air Canade povezan s Torontom, dok je Croatia Airlines uvela novu liniju do Dublina. Vesele i nove linije prema Zadru koji je povezan letovima Ryanaira s Frankfurtom, Bremenom i Allgäu Memmingenom (Bavarska), kao i nove linije prema Puli koja je povezana letovima easyJeta s Baselom, Milanom, Berlinom, Liverpoolom i Londonom.

Povezane vijesti:

BRAČ OVE TURISTIČKE SEZONE POVEZAN SA ŠEST ZEMALJA EUROPE

LOŠINJ HOTELS&VILLAS UVODI DIREKTNE ZRAČNE LINIJE ZA LOŠINJ

PRIJETI LI ZBOG SLABE POPUNJENOSTI PREKID ZRAČNE LINIJE RIJEKA – KÖLN?

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN