Predstavljeno drugo izdanje SPLITB2B konferencije

Druga međunarodna konferencija i poslovna radionica turizma posebnih interesa naziva „SPLITB2B“, u organizaciji Udruge destinacijskih menadžment kompanija Dalmacije (UDMKD), održat će se u Solinu u hotelu Salona Palace od...

Druga međunarodna konferencija i poslovna radionica turizma posebnih interesa naziva „SPLITB2B“, u organizaciji Udruge destinacijskih menadžment kompanija Dalmacije (UDMKD), održat će se u Solinu u hotelu Salona Palace od 11. do 14. ožujka.

Naime, riječ je o poslovno-turističkoj burzi, odnosno B2B eventu za turizam posebnih interesa u radu, na kojem će sudjelovati preko četrdeset poslovnih subjekata iz Hrvatske kao ponuđači (destinacijske menadžment kompanije, turoperatori, turističke agencija, sustavi turističkih zajednica) i inozemnih poslovnih subjekata kao kupci (turoperatori i turističke agencije iz SAD-a, Ujedinjenog Kraljevstva, Francuske, Italije, Mađarske, Poljske, Švedske, Njemačke, Španjolske i Rusije).

Cilj konferencije i poslovno radionice je uspostava partnerstva koja će rezultirati novim turističkim dolascima gostiju visoke platežne moći u periodu pred i posezone.

SPLITB2B je usmjeren na poticanje razvoje i prodaje višednevnih složenih turističkih proizvoda (paket-aranžmana, događanja i skupova) u Hrvatskoj, a sastoji se od edukativnog, promotivnog i poslovnog dijela. U edukativnom dijelu održat će se predavanja stručnjaka iz turizma posebnih interesa, a poslovni dio podrazumijeva trosatnu B2B radionicu uz potporu programa za ugovaranje sastanaka. U promotivnom dijelu kupcima će se predstaviti Splitsko-dalmatinska, Šibensko-kninska i Zadarska županije kao turističke destinacije, a planiran je i obilazak Splita, Omiša, Šibenika i Zadra.

U sklopu eventa bit će održan i okrugli stol na temu „Hrvatska kao destinacija turizma posebnih interesa“ na kojem će, uz domaćina, sudjelovati i predstavnici Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice, Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije te ECTAA-e (Europske asocijacije turističkih agencija i turoperatora).

Svoje sudjelovanje možete potvrditi putem elektroničke pošte na jurica@splitb2b.com, najkasnije do 11. ožujka, a više o manifestaciji provjeriti OVDJE.

Kako je izgledalo prošle godine, možete pogledati u promotivnom videu:

Povezane vijesti: