Prekretnica u ponudi privatnog smještaja / Adriatic.hr uspješno dovršila API integraciju privatnog smještaja za Trivago

Vodećih agencija po pitanju online rezervacije privatnog smještaja u Hrvatskoj, Adriatic.hr, predstavlja svojevrsnu prekretnicu u ponudi privatnog smještaja.  Niame, privatni smještaj u sklopu ponude Adriatic.hr biti će izlistan i na...

Vodećih agencija po pitanju online rezervacije privatnog smještaja u Hrvatskoj, Adriatic.hr, predstavlja svojevrsnu prekretnicu u ponudi privatnog smještaja. 

Niame, privatni smještaj u sklopu ponude Adriatic.hr biti će izlistan i na najvećoj web stranici za usporedbu cijena smještaja online – trivago. 

Tako je Adriatic.hr jedna od prvih turističkih agencija koja je zahvaljujući naporima internog tima uspješno dovršila API integraciju privatnog smještaja za portal Trivago.  Uz usporedbu cijena hotela Trivago je svojim uslugama dodao i ponudu privatnog smještaja, a agencija je Adriatic.hr koja je zahvajujući spomenutoj integraciji na njihovim stranicama uspjela izlistati vlastitu cjelokupnu ponudu privatnih smještaja, a koja broji preko 14.000 smještajnih jedinica.

Turistička agencija Adriatic.hr svoj uspijeh zahvaljuje konstatnoj primjeni tehničkih rješenja i inovacija, stoga ne čudi što je IT sektor dio njenog identiteta,  a to je u konačnici dovelo do stalne potrage za novim idejama kojima bi se unaprijedilo tržište iznajmljivanja privatnog smještaja. “Praćenjem trendova na tržištu, uočena je prilika i potreba za ostvarivanjem partnerskih suradnji s raznim globalnim tvrtkama kojima se Adriatic.hr vrlo brzo nametnuo kao najvažniji domaći poslovni partner.” ističu iz agencije Adriatic.hr 

Inače, Trivago je rastući pretraživač hotela koji omogućava korisnicima usporedbu cijena hotela uz samo nekoliko klikova, a pretražuju više od 400web-lokacija za pretraživanje i više od 1,8 milijuna hotela u više od 190 zemalja.

Naslovna fotografija: Ilustracija HrTurizam.hr

Povezane vijesti: