Prijavite se na besplatni webinar: Kako povećati broj prodanih tura uz pomoć online booking sustava?

Orioly, travel-tech firma iz Zagreba, poziva vas na besplatni online webinar

Autor:  HrTurizam.hr

23. rujna 2022.

Orioly, travel-tech firma iz Zagreba, poziva vas da na besplatni online webinar pod nazivom Kako povećati broj prodanih tura uz pomoć online booking sustava.

U sat vremena naučite kako jednostavno implementirati online booking sustav na svoju web stranicu i tako omogućiti svojim gostima da rezerviraju i plaćaju vaše ture i izlete online.

Webinar će se održati u četvrtak, 29. rujna 2022. putem Zooma s početkom u 15:00 sati.

LINK ZA PRIJAVU

Nakon što je tim iz Oriolya proveo istraživanje na bazi od gotovo 600 turističkih subjekata u Hrvatskoj, uvidjeli su da je mnogima od njih problem doći do informacija o tome kako online booking sustav funkcionira, koje su njegove prednosti te kako u kratkom roku može unaprijediti cijelo poslovanje. Ovim besplatnim webinarom žele olakšati organizatorima tura i izleta da dođu do potrebnih informacija, ali i omogućiti im da iz prve ruke pitaju sve što ih zanima o radu online booking sustava.

Balkan webinar orioly

Zašto se trebate prijaviti?

Ako ste spremni vaše poslovanje podignuti na višu razinu, a uz to želite i digitalizirati svoju ponudu, ne čekajte dugo i prijavite se.

Teme koje će obraditi u webinaru su:

  • Što je online booking sustav i kako on funkcionira
  • Kako vam konkretno može pomoći u unaprjeđenju vašeg poslovanja
  • Kako postaviti ture, implementirati Book now gumb na svoju web stranicu i mnoge druge funkcionalnosti
  • Tips&Tricks za bolje iskorištavanje funkcionalnosti sustava (blokiranje polazaka, dodavanje partnera, čitanje analitike)
  • Koja je cijena booking sustava
  • Savjeti

Webinar će održati Customer Success Specijalistica iz Oriolya Vesna koja je i sama turistički vodič te koja jako dobro razumije probleme s kojima se svakodnevno susrećete.

Prijave na webinar

Predviđeno trajanje webinara iznosi 45 minuta + 15 minuta za vaša pitanja, a održat će se online putem Zoom platforme, u četvrtak, 29. rujna 2022. u 15:00 sati.

Prijavite se putem ovog linka.

Iskoristite ovu priliku i naučite kako započeti s prodajom tura i izleta online.

Orioly je IT rješenje koje organizatorima tura i izleta omogućuje da u kratkom roku postave svoju ponudu na web i dobivaju direktne online rezervacije. Više o njemu možete pročitati na https://www.orioly.com/.

Autor:  HrTurizam.hr

23. rujna 2022.