Prijavite se na edukaciju biciklističkih vodiča na otoku Krku

Turistička zajednica otoka Krka, Turistička zajednica Kvarnera i Istarska Razvojna Turistička Agencija (IRTA) organiziraju program edukacije biciklističkih vodiča na otoku Krku.  Edukacija će trajati pet dana, a održati će u...

Turistička zajednica otoka Krka, Turistička zajednica Kvarnera i Istarska Razvojna Turistička Agencija (IRTA) organiziraju program edukacije biciklističkih vodiča na otoku Krku. 

Edukacija će trajati pet dana, a održati će u terminu od 26.-28.03.2021. i 10 i 11.04.2021. u gradu Krku, na adresi Trg B. J. Jelačića 2, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.

U sklopu programa odradit će se gradiva važna za pružanje kvalitetne i sigurne usluge biciklističkih vodiča: kartografija, orijentacija,, fiziologija, sportska prehrana i trening, izrada biciklističkih paketa, upravljanje grupom biciklističkih turista i vođenja, prva pomoć, tehnike vožnje, terensko servisiranje bicikla, kao i upoznavanje sa zakonskom regulativom. Ono što je važno, uspješni polaznici dobiti će Uvjerenje o položenom stručnom osposobljavanju na osnovi kojega pri Hrvatskom biciklističkom savezu mogu izraditi licencu biciklističkog vodiča za 2021. godinu. 

Maksimalan broj polaznika ograničava se do 25 polaznika, a kako je program sufinanciran od TZ otoka Krka, TZ Kvarnera , HGK Županijska Komora Rijeka, prednost imaju polaznici sa otoka Krka, a iza toga iz Primorsko-goranske županije, te ostali polaznici.

Rok za dostavu prijava je 22.03.2021 do 12,00 sati. Više o prijavi saznajte OVDJE

Bez kvalitetnih i educiranih biciklističkih vodiča, uređenih bike staza i infrastrukture nema niti ozbiljnog razvoja cikloturizma. Bravo otok Krk.

Foto: TZ otok Krk

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN