Prijavite se na međunarodni webinar i B2B sastanke: Rethinking Tourism B2B online

Kako će pandemija koronavirusa utjecati na turistički sektor i koje će sve  promjene donijeti, realno još nitko točno ne može znati. No, jedno je sigurno – način života, poslovanje...

Kako će pandemija koronavirusa utjecati na turistički sektor i koje će sve  promjene donijeti, realno još nitko točno ne može znati. No, jedno je sigurno – način života, poslovanje pa tako i turizam mjerit će se prije i nakon koronavirusa te je potrebna promjena.

Ove godine je svima jasno – doći će do promjene poslovnih modela, ponašanja i navika turista i do novih turističkih paradigmi, kako lokalnih tako i nacionalnih. Zato je riječ koja dominira globalnim turističkim narativom – rethink.

Rethinking Tourism B2B event

Upravo kroz isti narativ – Rethinking Tourism B2B event, održat će se online međunarodni B2B webinar i B2B sastanci u organizaciji HGK Županijske komore Zadar. Događaj će se održati 7. i 8. listopada, a uključivat će webinare i B2B sastanke 1:1. Događaj je namijenjen svim tvrtkama iz turističkog sektora, kao i onima koji posluju s turističkim sektorom.

Tema dvodnevnog događanja je Rethinking Tourism o kojemu će se oba dana u jutarnjim satima govoriti kao i organizirati webinare/rasprave na platformi b2match, a potom B2B online sastanci za tvrtke u turizmu i sve one koji posluju s takvim tvrtkama.

Predavanja od strane domaćih i inozemnih turističkih stručnjaka fokusirat će se na sljedeće teme.

ICT za turizam ( Big data i digitalizacija u turizmu, ICT usluge za aktivan život u obalnim područjima ), Integrirani i održivi turizam ( Turizam i ruralni razvoj, razvoj turizma u zaštićenim prirodnim područjima, pokazatelji održivog turizma, utjecaj kruzera na ekosustave ), Kulturna baština i turizam ( Korištenje kulturne materijalne i nematerijalne baštine u turizmu, digitalne inovacije kulturne baštine) te Inovacija za turizam Post Covid.

Kako je događaj međunarodni, gotovo svi webinari će se održati na engleskom jeziku.

Online matching B2B event Rethinking Tourism

Imate Linkedin? Ako ne, otvorite račun i dogovorite B2B sastanke.

Matchmaking događaj brz je i jednostavan način za susret s potencijalnim partnerima za suradnju u razgovorima licem u lice.
U sklopu webinara na inovativnoj platformi b2match možete direktno dogovoriti B2B sastanke s potencijalnim partnerima. Ponudite i potražite proizvode, usluge, partnerstva, projektne suradnje, investicijske prilike i stručnosti ili proširite svoju profesionalnu mrežu te upoznajte nove potencijalne poslovne partnere kroz sastanke.

Registrirani korisnici mogu unaprijed dogovoriti B2B sastanke na platformi koristeći ključne riječi i filtre za pronalazak zanimljivih sugovornika.

Sudjelovanje na događaju je besplatno.

Prijavite se ovdje i odaberite webinare kojima želite prisustvovati te označite svoju dostupnost za B2B susrete.

Prijave na događaj zatvaraju se 06. listopada 2020. u 13:00 sati. Da biste saznali više, kliknite ovdje

* B2B događaj Rethinking Tourism dio je projekta MISTRAL (koji ga i financira), programa Interreg MED, čiji je cilj jačanje međunarodne suradnje u okviru ekosustava Plavoga rasta i povećanje mogućnosti umrežavanja MSP-ova, istraživačkih središta, sveučilišta i klastera.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN